Midsomer Murders 4.01: Garden of Death (2000) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. In Midsomer Deverell is grote opschudding onder de inwoners ontstaan als de rijke Elspeth...
Midsomer Murders 4.01: Garden of Death

Midsomer Murders 4.01: Garden of Death

Series Misdaad
Taal: Engels Jaar: 2000 Duur: 1 u 39 min

In Midsomer Deverell is grote opschudding onder de inwoners ontstaan als de rijke Elspeth Inkpen-Thomas aankondigt dat de Memorial Garden op haar landgoed niet langer toegankelijk is voor het publiek. Op deze plaats wil zij een theehuisje beginnen. Vooral Jane Bennett, dochter van de oprichter van de Memorial Garden, maakt zich erg druk over de plannen. Dan wordt één van de Inkpen-dochters dood in de tuin gevonden. Voor Barnaby en Troy begint een moeilijk onderzoek, waarbij menig familiegeheim onthult wordt.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Midsomer Murders 4.01: Garden of Death aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 4:3
Joyce
Een spannende politieserie met een dynamisch duo. De oude rot in het vak en het jonge broekie worden erg leuk neergezet en de terugkomende anekdotes zijn erg vermakelijk vind ik zelf.
De bijdehante opmerkingen van Troy zijn erg grappig en de serieusheid van de andere personages maakt een mooie dynamiek, de moorden zijn erg mysterieus, daarom is de nieuwsgierig blijvend in deze serie.
loading