Tenet: Slechts bewapend met één woord -Tenet- strijdt de protagonist voor het voortbestaan van de hele wereld. Hiervoor begeeft hij zich in de schemerwereld van de internationale spionage en ontvouwt zijn missie zich buiten de werkelijke tijd.
×
Tenet
Slechts bewapend met één woord -Tenet- strijdt de protagonist voor het voortbestaan van de hele wereld. Hiervoor begeeft hij zich in de schemerwereld van de internationale spionage en ontvouwt zijn missie zich buiten de werkelijke tijd.
Details
Geluid: 5.1
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (3)Tenet
Geschreven door: Albert
   07-01-2021
Wat een onnavolgbare film. Slecht acteerwerk.
Geschreven door: John
   03-01-2021
Wel aardig.
Geschreven door: Gilbert
   24-12-2020
We kennen bij deze film de fascinatie van Nolan ivm terugkeren naar de tijd, de tijd omdraaien, inbreken in identiteit zoals we zagen in films als "Inception" en "Memento", al is deze film wel moeilijker te vatten, ook al omdat je je niet mag laten afleiden door de actie en de talloze speciale effecten. Ik vond de film best genietbaar, soms erg spannend, maar geregeld ook te stereotiep. Het helpt wel wanneer je gefascineerd bent door natuurkunde, wanneer je al een pak sf literatuur achter de kiezen, of gelijkaardige films achter de kijkers hebt. Wou niet de moeite doen alles te begrijpen..
Schrijf zelf een review
loading