Yoko (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS GESPROKEN. Pia vindt het heerlijk om in haar boomhut te zitten. Maar zij is blijkbaar niet de enige die zich daar...
Yoko

Yoko

Familie Nederlandstalig
Taal: Nederlands Jaar: 2012 Duur: 1 u 39 min

NEDERLANDS GESPROKEN. Pia vindt het heerlijk om in haar boomhut te zitten. Maar zij is blijkbaar niet de enige die zich daar graag verstopt: op een dag vindt ze er ineens een raar wit wezentje. Een spannende ontdekking natuurlijk. Want wat voor dier is dit in vredesnaam? Geen hond en ook geen aap. Nee, het is een kleine witte yeti uit de Himalaya. Hij heet Yoko en heeft magische krachten! Pia heeft nog geen idee dat deze ontmoeting haar leven helemaal op zijn kop zal zetten. Ze verstopt Yoko in de diepvries, want ze wil niet dat haar moeder, haar nieuwsgierige zusje Marcella en haar beste vriend Lukas hem zien. Yoko is háár geheim. Maar dan krijgen Pia en Yoko te maken met Thor van Sneider. Deze akelige jager is degene die Yoko vanuit de bergen heeft ontvoerd. Hij wil de kleine yeti verkopen aan de directeur van de dierentuin, een gemene verzamelaar van exotische dieren. Als de jager Pia en Yoko op de hielen zit, neemt Pia Lukas in vertrouwen en vraagt hem haar te helpen Yoko te beschermen. Het is nog maar het begin van een fantastisch avontuur...

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Yoko aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Anoniem
Yoko is een erg leuke familiefilm. Voor jong en oud is het een film die ontroert en waar je ook erg om kunt lachen. Yoko is een film die je met liefde en plezier de volgende dag nogmaals bekijkt.

Reviews

Anoniem
Leuke familiefilm voor groot en klein. Enig om te zien, lachen, spannend en soms ook nog emotioneel.
Rene
Yoko, het verhaal over een meisje dat kennis maakt met een Yeti. Onze kinderen (jongen van acht jaar, en een meisje van zes jaar) vonden het een leuke film. Met name onze dochter vond het geweldig. De tweede keer dat ze hem wilde zien, keken wij ook mee. Maar dan valt de film tegen. Het is dus geen film die je lekker met het hele gezin gaat kijken. Het enige leuke was dat de acteur meedoet, die vroeg het baasje speelde in de Oostenrijkse politieserie Rex. Kortom, leuk voor de kinderen, maar ga zelf lekker wat anders doen.
loading