The Sapphires (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De heerlijke swingende en grappige sixties film 'The Sapphires' gaat over vier talentvolle zangeressen van...
The Sapphires

The Sapphires

Komedie Drama Muziek
Taal: Engels Jaar: 2012 Duur: 1 u 35 min

De heerlijke swingende en grappige sixties film 'The Sapphires' gaat over vier talentvolle zangeressen van Aboriginal afkomst, die worden ontdekt door een talentscout met weinig ervaring, maar een goed oor voor ritme en een hart van goud. Om hun carrière een mooie start te geven, zorgt hij ervoor dat de dames mogen optreden voor de Amerikaanse legertroepen in Vietnam. Eenmaal daar aangekomen blijkt dit, zowel voor hun carrière, als de hechte vriendschap die zij delen, een grotere uitdaging dan gedacht.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Sapphires aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Mooie film met een mooi verhaal. zeker een aanrader

Reviews

Anoniem
Leuke, originele film geplaatst in een politiek kader. Het is een lekkere wegkijkfilm met een serieuze ondertoon over racisme in Australië, zonder heel zwaar beladen te worden. Een aanrader!
Anoniem
Wel leuke film
loading