The Hangover 3 (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Twee jaar na het Bangkok-avontuur zit rampenmagneet Leslie Chow zogezegd opgesloten in een Thaise gevangenis en...
The Hangover 3

The Hangover 3

Komedie
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 1 u 36 min

Twee jaar na het Bangkok-avontuur zit rampenmagneet Leslie Chow zogezegd opgesloten in een Thaise gevangenis en leiden Phil, Stu en Doug eindelijk een heerlijk rustig leventje - tot hun beste vriend Alan zijn medicijnen niet meer wil slikken, de pedalen verliest en zo het startschot geeft voor weer een aaneenschakeling van tragikomische momenten.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Hangover 3 aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Zeer leuk

Reviews

Anoniem
De film is heel leuk, Hij is grappig maar ook spannend, ik vind het personage Chow vooral heel grappig.
De film is gewoon heel goed met veel keerpunten en dus geef k het 4 sterren.
Anoniem
De andere 2 delen zijn beter!
Anoniem
Na de vorige twee delen had ik van dit deel iets meer verwacht. Het is ook niet echt een afsluitend deel van de trilogie en ik snap niet dat ze dit "the epic conclusion" noemen. Desondanks zitten er leuke stukjes tussen en heb soms nog wel wat kunnen lachen, met name om het gedrag van Alan.
Anoniem
Matig tot slap. Deel 1 top, 2 aardig, 3 hadden ze beter niet kunnen maken
Anoniem
Ik vond dit deel helaas tegenvallen. Het voelt allemaal geforceerd en inspiratieloos aan. In het eerste deel waren het met name Alan en Chow die de lachers op hun hand hadden, maar in een grotere rol komen ze veel minder goed uit de verf. Zolang de twee gekken continu hetzelfde gedrag herhalen, wordt de film er niet grappiger op.
Anoniem
Met de twee eerste delen nog in je achterhoofd, valt dit deel toch wel een beetje tegen. De kracht van de eerste twee films was dat ze zich niets meer konden herinneren wat er was gebeurd. En dat kwam in deze film helemaal niet naar voren. Al zaten er wel wat leuke momenten in.
Anoniem
Wij vonden het een leuke film. Er was genoeg humor en afwisseling in de film. Het waren dezelfde spelers als in de voorgaande twee films. Echter deel een en twee waren wel leuker. Het is ook moeilijk om de eerste twee delen te evenaren. Alleen het einde was een beetje een tegenvaller. Had er niets meer van verwacht.
Anoniem
Helaas heeft de film zijn verwachtingen niet waargemaakt. Deel 1 blijft nog het beste. Deel 3 was heel voorspelbaar, hopelijk komt er nog een deel 4 die het weer goed maakt.
Anoniem
Ik ben fan van deel 1, minder bij deel 2 en nu moet ik teleurstellend vaststellen dat deel 3 ook niet aan de verwachtingen voldoet. Jammer maar ik vind dit gene passend slot op the wolf pack trilogy. De magie komt niet door, zelfs Mr Chow loopt er maar flauwtjes bij.
Wanneer mr Chow ontsnapt uit de gevangenis worden de leden van de wolfpack overvallen en met de opdracht opgezadeld om Mr Chow uit te leveren aan de man van wie hij geld heeft gestolen, geld dat ondertussen ook al is verdwenen. Het plan om ergens geld te gaan stelen om de schulden mee te vereffenen, loopt behoorlijk mis en de wolfpack komt in nog grotere problemen terecht en gaan terug naar waar het allemaal begon Moet je dus zien om de trilogie te kunnen afsluiten, maar is geen hoogvlieger.
Anoniem
Voor mij is deze derde film toch wel een goed einde van een reeks, al is ook dit geen hoogvlieger. Wellicht niet genoeg vernieuwend ten opzichte van de eerste en tweede film, maar het blijft komisch.
Anoniem
Niet zo leuk als de eerste delen.
Anoniem
Wat een teleurstelling. Deel 2 was al minder dan deel 1, maar dit raakt echt kant nog wal. Er is werkelijk niks meer terug te vinden van de unieke zwarte en grove humor uit deel 1. Alleen als je echt wil zien hoe slecht 'ie is, moet je de film gaan kijken, anders zou ik wachten totdat die goedkoper te huur is of vrienden van je de DVD weggooien. Echt heel jammer dit.
Ina
Mja, het is en blijft een leuk concept, maar ik vond de vorige 2 leuker qua verhaal en grappen. Moet eerlijk zeggen eigenlijk niet 1 keer echt gelachen te hebben, maar als je gewoon even met je verstand op 0 een filmpje wilt kijken is dit wel ok.
Anoniem
Dit deel was minder leuk dan de eerste twee, maar toch nog vermakelijk genoeg om mij te boeien. Niet echt heel hilarisch, maar goed voor een paar LOL-momentjes.
Anoniem
Geweldig! Vaak zijn de volgende delen van een topfilm minder, maar deze is zo leuk.
Anoniem
Niet zo leuk als de andere delen, dus het is goed je verwachtingen iets bij te stellen. Nu in ieder geval een ander verhaal dan een vrijgezellendag, wat het iets meer verrassend maakt. Toch vonden wij het nog een leuke film met grappige stukjes. Personages uit eerdere delen komen weer terug in dit deel. Ik vind het wel aan te raden om ook dit deel te bekijken, het blijft leuk, maar zoals vaker bij vervolgen, niet het beste deel.
Leonie
We hadden minder verwacht van deze film naar aanleiding van alle andere reviews en we moeten ze gelijk geven. Film 1 was echt super! Film 2 iets minder, en deze weer wat minder.
Wel leuke lachwekkende dingen gezien en er zat ook zeker wel weer een verhaal in maar de regisseur raad ik aan om niet nog een vervolg uit te brengen.
De dikke man in de film blijft ons favoriet, wat een goede acteur! Om hem moesten we dan ook het vaakst lachen, maar zo wordt hij ook neergezet.

Ik kan je de film afraden, maar dit doe ik niet. Vond hem zeker wel leuk om te bekijken, al is het alleen om er daarna over mee te kunnen praten;) De film is nou ook weer niet zo slecht dat je halverwege stopt met kijken.
Geert
Ik ben fan van deel 1, minder bij deel 2 en nu moet ik teleurstellend vaststellen dat deel 3 ook niet aan de verwachtingen voldoet. Jammer maar ik vind dit gene passend slot op the wolf pack trilogy. De magie komt niet door, zelfs Mr Chow loopt er maar flauwtjes bij.
Wanneer mr Chow ontsnapt uit de gevangenis worden de leden van de wolfpack overvallen en met de opdracht opgezadeld om Mr Chow uit te leveren aan de man van wie hij geld heeft gestolen, geld dat ondertussen ook al is verdwenen. Het plan om ergens geld te gaan stelen om de schulden mee te vereffenen, loopt behoorlijk mis en de wolfpack komt in nog grotere problemen terecht en gaan terug naar waar het allemaal begon..... Vegas baby!!! Moet je dus zien om de trilogie te kunnen afsluiten, maar is geen hoogvlieger.
Anoniem
Deel één en twee waren veel humoristischer. Deel drie viel wat dat betreft tegen. Maar voor op een druilerige zondagmiddag zeker een topfilm. Je moet wel eerst deel één en deel twee gezien hebben voordat je deel drie gaat kijken, het verhaal gaat namelijk wel verder. Het einde is open, en we kunnen dus zeker nog een deel vier verwachten!
Sandra
Het is zeker een leuke film maar mag eigenlijk niet The Hangover heten! De eerste 2 delen waren zeker beter maar deze mag er ook wel zijn. Als je de eerste 2 hebt gezien moet je deze ook kijken zodat je het verhaal kunt afsluiten. Hij is wel grappig maar niet zo leuk en grappig als de eerste 2. Maar dat heb je met de meeste films. Erg leuk met een biertje en een zak chips. Deze film krijgt van mij toch nog een dikke 7!
Anoniem
Haha ontzettend gelachen om deze derde versie! Het type Alan speelt weer geniaal en komt vaak ontzettend dom uit de hoek wat leuke scènes oplevert. Ik hoop dat er ook weer een vierde versie van The Hangover gaat komen, want het blijft een leuk concept! Het zijn geen films die je een paar keer gezien moet hebben zoals the Green Mile of Shawshank Redemption, maar het is een leuke film voor een avondje lachen! Kortom, deze film is een aanrader!
Anoniem
Leuke film, niet helemaal in lijn van de vorige. Misschien maar beter ook, anders zit je naar een herhaling te kijken. Een paar clichés maar deed de film geen pijn. Gelukkig ook gewoon leuke grappen. Niet dubbel gelegen, maar wij hebben ons vermaakt en daar gaat het om.
Anoniem
Ik vond het een redelijke film. Er zitten wel leuke momenten in. Maar deze kan duidelijk niet op tegen de andere delen. Ik denk dat dat ook moeilijk is, om de andere delen te evenaren of erover heen te komen.
Anoniem
The Hangover deel 3 alweer, ik dacht eindelijk daar is die en heb hem daarom ook meteen gehuurd maar ik had beter even de reviews af kunnen wachten de film viel best wel tegen en ik was dan ook goed teleurgesteld aan het einde van de film en had direct spijt dat ik hem gehuurd had.
De film zelf sluit redelijk aan op de twee eerste delen maar de echte humor is ver te zoeken. het verhaal is te simpel en het wordt nooit echt spannend op het moment dat je denk dat het leuk wordt is het moment alweer voorbij. De verhaallijn is redelijk voorspelbaar waardoor je eigenlijk al weet wat er komt.
Als je wilt weten hoe het verhaal afloopt en er niks anders te huur is zou ik zeggen: geef het een kans. Maar ik vind het zeker geen aanrader, daarom krijgt The Hangover deel 3 een mager 6-je van mij.
Anoniem
Dit deel was niet nodig geweest, dikke tegenvaller
David
Ik ben een fan van The Hangover, maar als 'afsluiter' was het toch een zeer grote teleurstelling! Er is totaal geen komedie meer te bespeuren in deze film, het lijkt wel een totaal andere film want het lijkt helemaal niet op de 2 vorige films.
Mariska
Meestal is een derde deel van een film niet leuk meer en erg voorspelbaar... Dat is met The Hangover 3 niet het geval. Het is een hele leuke komedie met weer dezelfde dosis humor als men gewend is van het eerste deel. Het verhaal in deze film is leuk en goed verzonnen... in feite gebeurt er exact hetzelfde maar in in een heel andere context. Een komedie die zeker aan te bevelen is.
Anoniem
Ik vond dit deel helaas tegenvallen. Het voelt allemaal geforceerd en inspiratieloos aan. In het eerste deel waren het met name Alan en Chow die de lachers op hun hand hadden, maar in een grotere rol komen ze veel minder goed uit de verf. Zolang de twee gekken continu hetzelfde gedrag herhalen, wordt de film er niet grappiger op.
loading