Game (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. James Brooke is een Britse gepensioneerde diplomaat en recreatief jager. Na jarenlang in Afrika gestationeerd te zijn...
Game

Game

Drama Thriller
Taal: Engels Jaar: 2012 Duur: 1 u 21 min

James Brooke is een Britse gepensioneerde diplomaat en recreatief jager. Na jarenlang in Afrika gestationeerd te zijn geweest, woont hij nu in Amsterdam met zijn jongere Nederlandse vrouw Annette. Ze leiden een rustig en comfortabel leven aan de Amsterdamse grachten. James is opnieuw gevraagd voor een diplomatieke functie door het Britse ministerie van Buitenlandse Zaken. In deze onstabiele politieke tijden is er behoefte aan nieuwe gezichten en James wordt weer van stal gehaald. Er is hem een comfortabele functie aangeboden. Eén die zowel hij als zijn ambitieuze vrouw niet kunnen weigeren. Als hun dochter Susan, net ontslagen uit een psychiatrische kliniek, samen met haar Keniaanse vriend Robert besluit om naar 'huis' te komen, ontstaat er een grimmige sfeer. De plannen van James en Annette komen onder vuur te liggen door de langzame ontrafeling van een duister geheim uit het verleden. James en Annette zetten alles op het spel om hun toekomst veilig te stellen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Game aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Ik heb de film gehuurd naar de gemiddelde waardering, deze is geen 3 sterren. Heel langdradig verhaal. De dochter speelt de rol goed, dat is het enige. Zonde van geld.
loading