c950cde9b3f83f41721788e3315a14a3
Leve Boerenliefde online kijken / downloaden: Als een gigantische vrachtwagen het erf van boer Jelte op komt rijden is het meteen raak. De wagen is van Boerenliefde; het populairste datingprogramma op de Nederlandse TV en wil daar een liveshow opnemen voor het nieuwe seizoen. De leuke presentatrice, Wenda, is er en producer Kenneth is er - het mediacircus kan beginnen. Er ontstaat een conflict. Kan Wenda de partijen tot bedaren brengen? En tegelijk het hart van Jelte ontdooien? - Leve Boerenliefde
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
Leve Boerenliefde
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Leve Boerenliefde

Als een gigantische vrachtwagen het erf van boer Jelte op komt rijden is het meteen raak. De wagen is van Boerenliefde; het populairste datingprogramma op de Nederlandse TV en wil daar een liveshow opnemen voor het nieuwe seizoen. De leuke presentatrice, Wenda, is er en producer Kenneth is er - het mediacircus kan beginnen. Er ontstaat een conflict. Kan Wenda de partijen tot bedaren brengen? En tegelijk het hart van Jelte ontdooien?
Waardering:
Acteurs: Cas Jansen, Waldemar Torenstra, Tatum Dagelet
Categorie: Komedie
Romantiek

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!