Leve Boerenliefde: Als een gigantische vrachtwagen het erf van boer Jelte op komt rijden is het meteen raak. De wagen is van Boerenliefde; het populairste datingprogramma op de Nederlandse TV en wil daar een liveshow opnemen voor het nieuwe seizoen. De leuke presentatrice, Wenda, is er en producer Kenneth is er - het mediacircus kan beginnen. Er ontstaat een conflict. Kan Wenda de partijen tot bedaren brengen? En tegelijk het hart van Jelte ontdooien?
×
Leve Boerenliefde
Als een gigantische vrachtwagen het erf van boer Jelte op komt rijden is het meteen raak. De wagen is van Boerenliefde; het populairste datingprogramma op de Nederlandse TV en wil daar een liveshow opnemen voor het nieuwe seizoen. De leuke presentatrice, Wenda, is er en producer Kenneth is er - het mediacircus kan beginnen. Er ontstaat een conflict. Kan Wenda de partijen tot bedaren brengen? En tegelijk het hart van Jelte ontdooien?
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (26)Leve Boerenliefde
Geschreven door: Anoniem
   08-03-2014
Een romantische komedie met de nodige humoristische momenten. Kijkt makkelijk weg op zaterdagavond. Een simpel verhaal, maar dat maakt voor deze film niet uit. Het is een feel good movie met een leuke rol van Dirk Scheelenberg als opgefokte regisseur. Erg lachen om hem.
Geschreven door: Anoniem
   09-02-2014
Leuk en er spelen veel bekende Nederlanders in.
Geschreven door: Anoniem
   19-01-2014
Leuk!!
Geschreven door: Anoniem
   12-01-2014
Een leuke film, met leuke humor. Een aanrader voor een gezellige avond!!
Geschreven door: Anoniem
   30-12-2013
Geweldig leuke film van eigen bodem. Het verhaal is grappig, de spelers zijn leuk en bekend. Zelfs Jamai doet het leuk. Helaas is het altijd wel voorspelbaar zeker, als je veel films kijkt. Maar hoe dan zeker een film om te kijken. Echt leuk en lachen
Geschreven door: Anoniem
   28-12-2013
Leuk, maar ik had er iets meer van verwacht! Beetje saai.
Geschreven door: Anoniem
   22-12-2013
Echt helemaal te gekke film
Geschreven door: Anoniem
   14-12-2013
We hebben met het hele gezin gekeken. We vonden het een goed verhaal.
Grappige voorvallen. Eindelijk eens een Nederlandse film zonder vloeken en/of schuttingtaal.
Onze dochter van 12 wilde de film ook nog een tweede maal bekijken.
Geschreven door: Anoniem
   05-12-2013
Leuke film, maar wel wat voorspelbaar. Wel grappig hoe Jelte die poep over de gemeentemensen gooit
Geschreven door: Anoniem
   01-12-2013
Matige film, maar heerlijk om even je gedachten opzij te zetten. Ik heb echter leukere Nederlandse films gezien.
Geschreven door: Anoniem
   23-10-2013
Perfecte film als je de serie Boer zoekt Vrouw ook leuk vindt. Maar nu hebben we met een acteur als boer te maken wat het natuurlijk wel een beetje anders maakt. Boer zoekt Vrouw is natuurlijk echt echt en dit is eigenlijk maar een film ten opzichte van de serie. Ik heb genoten van beiden.
Geschreven door: Anoniem
   18-10-2013
Luchtige film gebaseerd op de tv serie. Als je die al eens hebt gezien weet je ook wat je hier kan verwachten. Echte Nederlandse film, leuk om onderuit hangend op de bank naar te kijken.
Geschreven door: Anoniem
   22-09-2013
Leuke film, meer heb ik er niet over te zeggen.
Geschreven door: Anoniem
   14-09-2013
Zeer slap aftreksel van Boer Zoekt Vrouw. Slecht gespeelde rollen, te flauwe grappen. Niet waard om te kijken. Nog voor de helft van de film heb ik hem uitgezet. Zonde van je tijd en geld.
Geschreven door: Anoniem
   08-09-2013
Boer Jelte is meteen klaar als de tv producer zijn erf op komt om zijn leven over te nemen. De producer is van het populaire tv programma Boerenliefde. Hij wil daar een liveshow opnemen voor het nieuwe seizoen. Ten koste van alles. De leuke presentatrice, Wenda (Tatum Dagelet) en producer zijn er en dus kan het mediacircus beginnen. Maar dan moet wel die windmolen op het erf uit. Jelte vind al die poespas toch niks en de windmolen uitzetten kost hem een vermogen. Het conflict tussen de boer en Boerenliefde staat op het punt het kookpunt te bereiken als Wenda zich ermee gaat bemoeien. Een heerlijke film. Een echte aanrader dus.
Geschreven door: gerline
   08-09-2013
Van een Nederlandse film had ik wat meer verwacht. Een voorspelbaar einde. Het verhaal vind ik niet erg sterk. Het kijkt wel lekker weg met af en toe een lach en een traan. Het zijn leuke bekende Nederlanders om naar te kijken. Het concept zelf ben ik niet weg van, omdat er weinig diepgang in zit. Maar voor een avondje vermaak op de bank geef ik de film een 7.
Geschreven door: Anoniem
   08-09-2013
Leve Boerenliefde is een film die ik, net als het programma 'Boer zoekt Vrouw' met plezier heb gekeken. Het is een geschikte film voor een avondje met vrienden: gemakkelijk te volgen verhaallijn en humor.
Geschreven door: Anoniem
   06-09-2013
Wel aardig maar niet super.
Geschreven door: Willeke
   04-09-2013
Aardige film, maar niet meer dan dat. Het acteerwerk laat zo her en der iets te wensen over en het verhaal mist de kwaliteit van films als Alles is Liefde en Alles is Familie, terwijl het daar wel op probeert te lijken. Met name in de dialogen winnen die eerste twee met kop en schouder. Voor op een regenachtige zondagmiddag met de familie voor de televisie geen slechte film, maar geen absolute aanrader.
Geschreven door: Joyce
   04-09-2013
Zelf ben ik niet zo'n Nederlandse filmliefhebber, maar op aanraden heb ik deze film toch gekeken.
De cast is erg leuk en het acteertalent valt ook niet tegen. Toch, doordat het verhaal niet heel spannend is en naar mijn mening te weinig uitgediept, vind ik de film een kleine voldoende waard. Met lage verwachtingen kan de film alleen maar meevallen natuurlijk. Een gezellige familiefilm die gemakkelijk te volgen is.
Geschreven door: Sandra
   01-09-2013
Deze film onlangs gehuurd, echt superslim, blijft boeien en leuk, grappig. Echt een aanrader.
Geschreven door: Anoniem
   29-08-2013
Ja dit is een Nederlandstalige film. Ben er zelf niet zo gek op, maar deze is wel oke
Geschreven door: jannie
   21-08-2013
Superleuke Nederlandse film.
Goede spelers en een leuk verhaal.
Geschreven door: Sabine
   20-08-2013
Heerlijke film om op een avond te kijken. Het is een feel good movie waar je met het hele gezin van kunt genieten. Er zitten veel bekende Nederlanders in wat zorgt voor veel herkenning. De verhaallijn is leuk en goed te volgen voor iedereen. Wij hebben genoten van deze film.
Geschreven door: Selinde
   19-08-2013
Een erg leuke gezellige Nederlandse film. Er spelen veel bekende Nederlanders in, wat leuk is om naar te kijken. De acteurs acteren allemaal goed. Je kan de film in je eentje kijken of met vrienden of familie. Er komen grappige stukken in voor, waar je met z'n allen om kunt lachen.
Geschreven door: Anoniem
   18-08-2013
Leuke film met humoristische verwijzingen naar de tv-wereld waarin veel bekende Nederlanders een rol hebben. Verder is het duidelijk een feel good film.
Schrijf zelf een review
loading