The Host (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. The Host is de verfilming van de gelijknamige bestseller van Stephenie Meyer (The Twilight Saga). Onze wereld is bezet...
The Host

The Host

Sciencefiction Avontuur Actie Romantiek
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 2 u

The Host is de verfilming van de gelijknamige bestseller van Stephenie Meyer (The Twilight Saga). Onze wereld is bezet door zogenaamde 'zielen' die het lichaam van andere wezens overnemen. Wanderer, de ziel die het lichaam van voormalig verzetsstrijder Melanie toegewezen krijgt, wist al dat het moeilijk was om in een mensenlichaam te leven. Ze hebben overweldigende emoties en levendige herinneringen. Maar één ding had ze niet verwacht: Melanie's geest vecht terug tegen haar overheersing en vult Wanderers gedachten met opvattingen en herinneringen. Wanderer wordt meer en meer gegrepen door Melanie en begint de kant van de mensen te kiezen. Samen ondernemen ze een gevaarlijke zoektocht naar de laatste verzetsstrijders...

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Host aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Dit is een hele goede film. Het verhaal is prachtig verfilmd. Kijken!

Reviews

Anoniem
Leuke film
Anoniem
Leuk
Anoniem
Leuke film, maar het boek was beter.
Anoniem
Erg mooie film. Het is het zeker waard om deze te kijken. De film heeft een goede verhaallijn waar je helemaal in mee gaat. Er spelen goede bekende acteurs in. Het beeld is erg mooi en helder vooral wanneer je het op een goede tv kijkt. De film is spannend, romantisch en soms emotioneel tegelijk.
Anoniem
Aardige film met een verrassende einde, wel een spannende film met een lekkere cast. Wel vergezocht maar toch een boeiende film, ja toch wel een aanrader.
martin
Op zich een aardige film, verhaallijn was boeiend maar zwakte wat af na een uurtje kijken.
Actie, romantisch, en een vleugje sciencefiction in een verhaal. Had wat meer verwacht van de special effects. Voor mijn een 7.
Shirley
Melanie een mens, krijgt een buitenaards wezen ingepland. Maar Melanie laat dat niet over zich heen komen en verzet zich. Dit is de meest originele scifi die ik ooit gezien heb. De alien geeft uiteindelijk... Dit is zeker het kijken waard. Wie er ook naar gaat kijken veel kijkplezier.
Anoniem
Hoge verwachtingen na het bekijken van de trailer. Uiteindelijk wel de moeite waard als je je fantasie maar een beetje laat gaan ;-)
Anoniem
Een redelijk goede science fiction. Als je van SF en love stories houdt, is het een topper. Qua script is het erg grappig dat een vriendelijke entiteit onze lichamen bezet en dat wij het ondanks deze vrede en rust toch niet willen hebben. Leuk om te kijken als je weer eens iets anders wil zien dan alleen maar laserpistolen of grijze units met zwarte amandel-ogen.
E.
Niet helemaal wat ik er van verwacht had maar, redelijk om te blijven kijken. Natuurlijk romantiek en uiteindelijk komt alles nog goed en is de mensheid weer gered. Wel wat zoet.
Christel
Na de review toch besloten te kijken, alhoewel ik er niet veel van verwachtte. Eerste vijf minuten was een domper, ik wilde hem afzetten, gelukkig niet gedaan, bleek inderdaad wel degelijk een verhaal, best verassend ook, leuk bedacht, wel romantisch dat wel, maar goed afgewisseld met actie, soms een beetje te zoet, maar overall toch best interessant verhaal, een 6,5 van mij.
Geert
Wanneer de mensheid wordt gekoloniseerd, letterlijk zelfs doordat een buitenaardse ziel het lichaam overneemt, worden de echte mensen zeer zeldzaam. Eén van de "hosts" vecht er echter tegen en blijkt nog steeds een invloed te hebben om haar lichaam. Samen vinden ze het verzet en langzaam wordt de buitenaardse een waardig lid. De achtervolging op hen is ingezet, dus de groep dient zich te beschermen, zullen ze gevat worden? Ik vond het een vrij goeie film, niet super veel actie, een beetje een liefdesverhaal vermomd in een science fiction cover. Het geheel had spannender gekund maar het plot is dan weer verrassend.
Sandra
Zeer mooie film naar het boek van Stephanie Meyer, was zeer benieuwd hoe men dit zou verfilmen. Dat is zeer goed gelukt, de hoofdrolspelers spelen de rollen perfect. Dit waren voor mij onbekende acteurs, maar dit maakt het wel beter. Ook de set en omgeving zijn tot in detail goed gekozen. Een film waar je als kijker naar blijft kijken.
Jam
Een langdradige film. Verhaal verloopt traag met weinig veranderingen in verhaallijn. Verhaal is ook voorspelbaar. Er spelen wel personages die het verhaal overtuigend spelen. Weinig actie, soms dramatisch en ongeloofwaardig. Het eind van het verhaal was niet geheel te verwachten, maar ook weer niet onvoorspelbaar. Een film die ik niet voor een tweede keer zou willen kijken, maar wel tevreden ben dat ik het heb gezien. Vanwege het bijzondere onderwerp van de verhaallijn.
Anoniem
Redelijk goede film.
Mooi vormgegeven, goede acteurs, mooie boodschap en er zit een goede snelheid in de film. Maar toch, ondanks dat ik de film geboeid af heb gekeken en het wel een goede film vond, mis ik iets.
Op de één of andere manier had ik toch het idee dat er meer met deze film gedaan had kunnen worden.
Misschien was de film toch net te soft en werden dingen te makkelijk opgelost en miste ik hierdoor wat actie. Maar dat is mijn mening, voor velen zal het gewoon een mooie, romantische film zijn die de moeite waard is. De film is dan ook prachtig uitgewerkt en vooral de hoofdrolspeelster acteert overtuigend.
Al met al, een verdiende 7!
Anoniem
Ik vond het een leuke film en laat je denken over hoe of wat. De acteerprestaties van de personages vond ik ook goed. Al met al ik zat de hele tijd aandachtig en in spanning te kijken. En het einde is ook goed bedacht.
Francine
In het begin had ik de verhaallijn nog niet door. Ik snapte het allemaal nog niet, na minder dan een half uur begreep ik dit wel. Vanaf toen zat ik ook echt in de film. Ook vooral goed acteerwerk. Daardoor ga je je inleven in de personages. Al met al heb ik wel van deze film genoten. Alleen had het begin van de film wel wat duidelijker mogen zijn.
Anoniem
Leuk en mooi in elkaar gezet. Ondanks dat de film wat simpel in elkaar steekt qua acties en sci fi-gebeuren. Maar zeker de moeite waard om te zien.
Anoniem
Als je van sf houdt dan zit je hier niet goed. Mierzoet verhaal. Te weinig actie en te dromerige beelden. Een van de In De Ban Van De Ring gepikt muziekje eronder. Veel te duidelijk wie er goed is en wie er slecht is.
Volgens mij is het boek veel beter.
Joyce
Het is een echte sciencefiction-film, dus wees gewaarschuwd: je moet wel echt van dit genre houden. Echter als je net als ik daar wel van houdt, is dit wel een hele leuke mix tussen sciencefiction en romantiek. Ik was erg onder de indruk van het acteertalent van de hoofdpersonages. De verhaallijn is erg interessant en leuk ingewikkeld, wellicht niet voor iedereen direct te vatten, maar ik was er erg weg van. Er zitten verschillende mooie boodschappen in verborgen en de film is zeker een aanrader.
Anoniem
Mooie film dit met een prachtige orginele verhaallijn. Acteurs niets op aan te merken en vooral Diane Kruger in de rol van ''Melanie'' stak ver boven de rest uit. Goede bijrol van William Hurt. Het is een mix van sci-fi en romantiek. De schrijfster van de Twilight Saga kan je goed terugvinden in dit verhaal. Enig minpuntje is het technisch niet hoogstaande sci-figehalte maar dat zal aan het budget gelegen hebben. Niet erg storend in de film.
Anoniem
Ik weet niet wat voor iets dit is, je moet er van houden. Het is een boeiende, indrukwekkende buitenaardse film met romantisch getint verhaal, geen luchtig verhaal. Leuke acteurs die uitstekend spelen. Deze film moet je twee keer kijken om echt alles goed te begrijpen en te zien.
loading