Spring Breakers (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Om hun Spring Break te financieren beroven vier sexy studentes een lokale fastfoodkeet. Dat is nog maar het...
Spring Breakers

Spring Breakers

Komedie
Taal: Engels Jaar: 2012 Duur: 1 u 30 min

Om hun Spring Break te financieren beroven vier sexy studentes een lokale fastfoodkeet. Dat is nog maar het begin... eens ter plaatse geven de meisjes zich helemaal over aan drank en drugs. Maar tijdens een wilde fuif in een hotelkamer komt er een abrupt einde aan hun trip. Ze worden gearresteerd en opgesloten. In bikini en met een stevige kater verschijnen de meisjes voor de rechter. Waar ze tot hun grote verrassing ontdekken dat hun borgsom betaald is door Alien, een lokale gangster. Hij neemt de meisjes onder zijn vleugels en trakteert hen op de meest geweldige Spring Break ooit...

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Spring Breakers aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Superfilm je moet het alleen wel snappen wat de makers ermee bedoeld hebben........

Reviews

Anoniem
Geweldige film!!!
Anoniem
Ik was vergeten de recensies te lezen, jammer want deze film was niet aan te raden. Verhaal was slap en niet interessant. De trailer doet het leuker voorkomen. Beelden werden herhaald, slecht geacteerd en oogde als goedkope film.
Anoniem
Een tegenvaller!
Het hele verhaal gaat eigenlijk nergens over en voor een komedie zit er verrekte weinig humor in (lees: geen, afgezien van het bizarre kapsel van James Franco).
Je zit echt de complete film op de actie te wachten die ze er op het eind even bruut ingooien.
Deze (harde) actie hadden ze er van het begin tot eind in moeten gooien, dat had de film misschien nog de moeite waard gemaakt.
Maar helaas, de makers kozen voor een film met veel naakte lijven, een hoop flashbacks en flashforwards die irritant vaak herhaald worden en softe actie zonder enige humor.
James Franco vond het duidelijk een leuk filmpje voor tussendoor en van de hoofdrolspeelsters kan je nu eenmaal geen hoogstaande acteerprestaties verwachten.
Kortom: een zeer magere 6.
Joyce
Nogal een bizar verhaal. De film begint nogal onschuldig maar verandert al snel. Ik had toch andere verwachtingen en kon het niet helpen teleurgesteld te zijn. Aan de andere kant geeft het wel weer mooi weer hoe beïnvloedbaar tieners zijn.
Grappig verhaal, nee niet echt. Veel goede actie, ook niet. Je mist niets als je deze film aan je voorbij laat gaan. Ik had spijt ervan dat ik hem gehuurd had.
Geert
De trailer beloofde veel en ook de kritieken waren goed. Ik denk dat ze allemaal een andere film hebben gezien? Dit is echt niets waard, slecht geacteerd, elke scène of gesprekken precies 10 keer gedaan en dan ook 10 keer vertoond in de film. Neen ik weet niet wie zijn geld in deze film heeft gestoken, maar allicht had die gewoon nog wat over. Nu al de slechtste film van het jaar vrees ik.
Larry
Het leek ons een leuke film voor de zaterdagavond, maar niets is minder waar... Wij hebben hem gekeken tot ongeveer de helft en hebben hem toen toch echt af gezet. Als je van leuke blote vrouwen houdt, zou ik hem echt gaan kijken, maar van een komedie heeft hij weinig weg. Ik zou zeggen: zoek een leuke andere film (er zijn er genoeg) en sla deze lekker over. Dit voorkomt een hoop ergernis!
Anoniem
Genoeg spanning, sensatie en seks in deze film. Het verhaal neemt een behoorlijk absurdistische wending. Het begint met een knalfeest dat jij en ik zelf graag mee zouden maken. Het eindigt met een hoop geweren en doden. Een geinige film om met vrienden op de achtergrond aan te zetten. Ik zou 'm niet meteen aanraden bij anderen.
Sandra
Het leek ons een leuke film voor de zaterdagavond, maar niets is minder waar... Wij hebben hem gekeken tot ongeveer de helft en hebben hem toen toch echt af gezet. Als je van leuke blote vrouwen houdt, zou ik hem echt gaan kijken, maar van een komedie heeft hij weinig weg. Ik zou zeggen: zoek een leuke andere film (er zijn er genoeg) en sla deze lekker over. Dit voorkomt een hoop ergernis!
jessica
Dit is de goedkoopste film die ik ooit gezien heb. Hij was zo slecht dat ik de film niet eens heb afgekeken. Het verhaal gaat nergens over, is langdradig en low budget gefilmd. Je ziet alleen maar feestende mensen en that's it. Zonde van je geld! Ik geef deze film een 1.
loading