K3 Toveren Tour (2002) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Karen, Kristel en Kathleen kunnen het niet eens worden over hun vakantiebestemming. Karen wil naar Italië, Kristel...
K3 Toveren Tour

K3 Toveren Tour

Kids Nederlandstalig
Taal: Nederlands Jaar: 2002 Duur: 1 u 22 min

Karen, Kristel en Kathleen kunnen het niet eens worden over hun vakantiebestemming. Karen wil naar Italië, Kristel naar Frankrijk en Kathleen wil lekker gaan zonnen in Spanje. Boos pakken ze hun koffers om elk hun eigen weg te gaan. Kristel kan echter haar koffer niet vinden. Er staat wel een koffer op het podium. Ze maken de koffer open en vinden een oud boek waarin Carolus van Barkenstein zit opgesloten. Hij heeft een geschenk voor K3: 'het grootste geluk dat er bestaat'. Hiervoor moeten ze wel drie moeilijke proeven uitvoeren. Zullen ze deze opdrachten goed volbrengen en erachter komen wat het grootste geluk op aarde is?

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading