0f9cfb7a9acced8a4167ea8006fdd080
Deathstroke: Knights and Dragons online kijken / downloaden: Huurling en meestermoordenaar Slade Wilson leidt twee levens: het ene als de meedogenloze killer Deathstroke en het andere als een toegewijde huisvader. Wanneer deze twee werelden gedwongen samenkomen via de wrede terreurgroep H.I.V.E., moet de killer in Slade vechten om zijn geliefden Ún zichzelf te redden. Met zijn ziel uiteengerukt en zijn jonge zoon in gevangenschap moet Deathstroke de zonden uit zijn verleden goedmaken om het gevecht voor zijn toekomst te voeden! - Deathstroke: Knights and Dragons
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
Deathstroke: Knights and Dragons
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Deathstroke: Knights and Dragons

Huurling en meestermoordenaar Slade Wilson leidt twee levens: het ene als de meedogenloze killer Deathstroke en het andere als een toegewijde huisvader. Wanneer deze twee werelden gedwongen samenkomen via de wrede terreurgroep H.I.V.E., moet de killer in Slade vechten om zijn geliefden Ún zichzelf te redden. Met zijn ziel uiteengerukt en zijn jonge zoon in gevangenschap moet Deathstroke de zonden uit zijn verleden goedmaken om het gevecht voor zijn toekomst te voeden!
Waardering:
Categorie: Actie
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!