Anne of Green Gables 3 - Fire & Dew (2017) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Anne Shirley verhuist naar Charlottetown en wordt overweldigd door haar nieuwe omgeving,...
Anne of Green Gables 3 - Fire & Dew

Anne of Green Gables 3 - Fire & Dew

Familie
Taal: Engels Jaar: 2017 Duur: 1 u 25 min

Anne Shirley verhuist naar Charlottetown en wordt overweldigd door haar nieuwe omgeving, moeilijke lessen op leraarscollege en een verdiepende romantiek met Gilbert. Tegelijkertijd kampen Matthew en Marilla met gezondheids- en financiële problemen die hun leven in Green Gables in gevaar brengen.

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL Stereo 16:9
Shirley
Anne of Green Gables is een geweldige verfilming van een van de klassiekers. Een jong meisje wordt geadopteerd en groeit op een boerderijtje. Ze heeft ontzettend veel fantasie en praat ontzettend veel. Ze groeit op tot een jonge, mooie vrouw met doorzettingsvermogen en een goed karakter. Zo mooi weergegeven. Dat een film zonder veel geweld en stunts zo ontzettend boeiend kan zijn van begin tot einde, geweldig gewoon. Ik heb van alle deze 3 fims genoten en raad ze zeker aan, 5 sterren. Ik zou het met gemak nog een paar keer kunnen kijken.

Deze film komt ook voor in:

loading