Gambit (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Er ontbreekt nog 1 belangrijke pion in Harry Deane's meesterplan om een bijzonder waardevol schilderij te stelen van 1...
Gambit

Gambit

Komedie Arthouse
Taal: Engels Jaar: 2012 Duur: 1 u 25 min

Er ontbreekt nog 1 belangrijke pion in Harry Deane's meesterplan om een bijzonder waardevol schilderij te stelen van 1 van de rijkste mannen ter wereld: een prachtige vrouw die als afleidingsmanoeuvre kan dienen. Wanneer hij de extraverte cowgirl PZ Puznowski ontmoet, lijkt dit een ideale match. Maar wanneer Harry merkt dat hij zich steeds meer tot haar aangetrokken voelt, zorgt dit al snel voor problemen en lijkt zijn briljante plan compleet in duigen te vallen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Gambit aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Leuke komedie. De humor is goed in orde. Het stuk aan de hotelbalie geeft nog maar eens aan dat het nogal uitmaakt met welk perspectief je een conversatie volgt. Het maakte ons erg aan het lachen. Heerlijke rol van Cameron Diaz. De verhaallijn is leuk, goed te volgen en het uiteindelijke einde komt toch als een verrassing. Zeker een aanrader

Reviews

Yvonne
Leuke komedie. De humor is goed in orde. Het stuk aan de hotelbalie geeft nog maar eens aan dat het nogal uitmaakt met welk perspectief je een conversatie volgt. Het maakte ons erg aan het lachen. Heerlijke rol van Cameron Diaz. De verhaallijn is leuk, goed te volgen en het uiteindelijke einde komt toch als een verrassing.
Harry
In zijn genre is het een onderhoudende film. Beetje voorspelbaar, vlak verhaal, maar wordt leuk neergezet door de hoofdrolspelers. Had wel een beetje meer humor verwacht. Wat mij betreft toch iets te stijf uitgevoerd, maar ben je gecharmeerd van echte Engelse humor, dan is het een topper voor je. Kijken dus! Wel gave muziek.
loading