The Avengers (1998) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. August de Wynter vormt een geniale gek met zijn wervelende ijsstormen, verschroeiende temperaturen en gemechaniseerd...
The Avengers

The Avengers

Actie Avontuur
Taal: Engels Jaar: 1998 Duur: 1 u 26 min

August de Wynter vormt een geniale gek met zijn wervelende ijsstormen, verschroeiende temperaturen en gemechaniseerd bijen-leger een gigantische bedreiging voor de wereld. Maar kou, hitte noch benarde situaties kunnen onze helden hun kalmte doen verliezen. Iemand thee?

Actie-avontuur Futuristisch Goed tegen Kwaad Kleurrijk Jaren 90 Britse cultuur

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL Stereo 16:9
Alexander
"The Avengers" (1998) is een Amerikaanse film die geïnspireerd is door de gelijknamige populaire Engelse TV-serie uit de jaren '60. Deze prent wordt verkeerdelijk gezien als een remake en wordt hierdoor zwaar ondergewaardeerd. Regisseur Jeremiah Chechik heeft er echter een redelijk geslaagde film van gemaakt met een bijzonder James Bond-achtig verhaal en een haast stripverhaalachtige aanpak. Hij weet een erg Brits ouderwets sfeertje te creëren. Er wordt leuk geacteerd met een alles relativerend knipoog. De dialogen zijn vrij grappig en worden opgefleurd met vleugjes onderkoelde Engelse humor. Het scenario is vrij efficiënt. De decors en de locaties zien er goed uit. De elegante, ietwat flegmatieke hoofdpersonages gaan voortreffelijk gekleed. De actiescènes zien er overtuigend uit. In tegenstelling tot vele anderen, vind ik, dat Ralph Fiennes en Uma Thurman een leuk duo vormen. Het enige minpuntje vind ik, dat niet alle speciale effecten even geslaagd zijn en dat niet alle scènes even sterk in beeld worden gebracht. Toch best het bekijken waard...
loading