Blue Streak (1999) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De beruchte juwelendief Miles Logan steelt een zeer waardevolle diamant en weet deze nog net op tijd te verbergen, in...
Blue Streak

Blue Streak

Actie Komedie
Taal: Engels Jaar: 1999 Duur: 1 u 30 min

De beruchte juwelendief Miles Logan steelt een zeer waardevolle diamant en weet deze nog net op tijd te verbergen, in een bouwput, voordat hij wordt gepakt door de politie. Hij wordt veroordeeld tot twee jaar gevangenis, maar meteen nadat hij weer op vrije voeten is gesteld gaat hij op zoek naar de diamant. Tot zijn verbazing ontdekt hij dat, waar toen een bouwput was, nu het hoofdbureau van de politie is gevestigd! Hij verkleedt zich als een rechercheur om het gebouw binnen te komen, maar blijkt zo goed in zijn werk dat hij wordt bevorderd tot een zeer populair en geliefd teamhoofd.

Verborgen diamant Actiekomedie Humoristisch geweld Identiteitsverwisseling Achtervolgingsscènes Jaren '90 Politiebureau

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading