Margaret (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Lisa Cohen is een 17-jarige middelbare scholiere uit New York die er zeker van is dat ze - onbedoeld - een rol heeft...
Margaret

Margaret

Drama
Taal: Engels Jaar: 2011 Duur: 2 u 24 min

Lisa Cohen is een 17-jarige middelbare scholiere uit New York die er zeker van is dat ze - onbedoeld - een rol heeft gespeeld bij een verkeersongeluk, waarbij een vrouw om het leven kwam. In haar pogingen om dit recht te willen zetten, vindt ze echter overal tegenwerking. Verscheurd door frustraties, begint ze haar familie, vrienden, leraren en bovenal haarzelf emotioneel aan te vallen.

Acteerprestaties Emotioneel Confronterend Schuldgevoel Close-ups Post-9/11 New York

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9
Sjoukje
Erg realistische film. Ook de dialogen zijn uit het leven gegrepen. Herkenbare worsteling van een puber met het volwassen leven. Mooie (levensechte)beelden van New York en het leven in New York.

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Herman
Deze film gaat over een meisje dat een ongeluk meemaakt waarbij een vrouw om het leven komt. Dit blijft haar achtervolgen, want zij voelt zich schuldig over wat er gebeurd is. Redelijke film. Soms wat te traag.
Floortje
Een vreemde film. Het is een trage film over een niet-begrepen puber. Ze heeft nog nooit iets meegemaakt en nu ziet ze een verschrikkelijk ongeval. Ze kampt met schuldgevoel en ze wil voor haar eigen gemoedstoestand anderen ook schuldig maken. Ze zet het leven van vele mensen op hun kop, puur voor eigen gewin. Ikke, ikke, ikke. Een echte puber drama queen die andere ten koste van alles wil laten meedoen in haar drama. De film is niet echt slecht, het gaat over menselijke gevoelens, maar ik vind hem wel erg uitvergroot op 1 ding.
Anoniem
Matige en vage film die soms moeilijk te volgen is. Gaat over een puber die met schuldgevoelens worstelt nav een verkeersongeval. Ook de slechte verstandhouding en relatie met haar (alleenstaande) moeder komt aan het licht. Er zit een kleine rode draad in het verhaal. Later in de film 'valt de puzzel' helemaal op z'n plaats.
Janke
Goed geacteerd en ook een goed verhaal. Er zit veel psychologische diepgang in. Toch vond ik het geen topper, met name, omdat ik de film te langdradig vond. Heb hem halverwege zelfs uitgezet, omdat ik er even zat van was. Uiteindelijk toch uitgekeken, maar al met al dus een middelmatige film met wel een goed verhaal.
loading