The Broken Circle Breakdown (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Als Elise en Didier elkaar ontmoeten is het liefde op het eerste gezicht. Ze zijn echter totaal...
The Broken Circle Breakdown

The Broken Circle Breakdown

Muziek Romantiek Arthouse
Taal: Nederlands Jaar: 2012 Duur: 1 u 47 min

Als Elise en Didier elkaar ontmoeten is het liefde op het eerste gezicht. Ze zijn echter totaal verschillend. Zij heeft haar eigen tattooshop, hij speelt banjo in een band. Hij praat, zij luistert. Hij is een naïeve romanticus. Zij is de nuchterheid zelve. Wanneer dochter Maybelle geboren wordt, is hun geluk compleet. Maar het lot slaat toe als Maybelle ernstig ziek wordt. Kan een relatie dit gevecht doorstaan als twee personen zo van elkaar verschillen of laat de liefde je op het belangrijkste moment dan toch in de steek?

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Broken Circle Breakdown aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Anoniem
Wat een diep ontroerende film. Je leeft ontzettend mee met de hoofdrolspelers; buitengewoon sterk geacteerd.
Film die diepe indruk maakt.......

Reviews

Anoniem
Een geweldige film! Rauw tot op het bot. Zeer goed acteerwerk dat je raakt. Je wordt in het drama meegezogen. Het gaat om echte mensen met hun verdriet wat ze op hun eigenwijze proberen te doen. Zeer de moeite waard.
Channa
Een zeer mooie en aangrijpende film. De muziek vond ik ook erg mooi. Soms was het wat onduidelijk omdat ze switchen met heden en verleden, maar dat maakte de film juist ook weer onvoorspelbaar. Zeker een aanrader!!
Anoniem
Zeer ontroerende en tragische film met prachtige blue grass-muziek.
Het verhaal is een liefdesverhaal, waarbij het verlies van een kind voor de hoofdpersonages teveel wordt om verder te kunnen gaan.
De muziek is absoluut authentieke bluegrass. Ik ben een liefhebber van die muziek en kon daar volop van genieten.
Ik wist dat ik zou moeten huilen bij deze film, maar het is niet zomaar enkel een tearjerker. De personages zijn echt van vlees en bloed en je voelt volledig met ze mee. Absoluut de moeite waard.
loading