Die Another Day (2002) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. James Bond krijgt de opdracht om de Noord-Koreaanse militaire basis van kolonel Moon te infiltreren. Maar Bond...
Die Another Day

Die Another Day

Actie Avontuur Thriller
Taal: Engels Jaar: 2002 Duur: 2 u 7 min

James Bond krijgt de opdracht om de Noord-Koreaanse militaire basis van kolonel Moon te infiltreren. Maar Bond wordt verraden, gemarteld en veertien maanden gevangengehouden. Uiteindelijk wordt hij uitgewisseld tegen de assistent van Moon, de Koreaanse terrorist Zao. Bond zint op wraak en gaat op zoek naar Zao. Hij komt daarbij op het spoor van een superkrachtig wapen, en een wereldbedreigend complot.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Die Another Day aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Deze film heeft opvallend meer kenmerken van een Science fiction-film dan van een actiefilm zoals we gewend zijn van James Bond. De acties zijn vaak compleet irreëel. Het verhaal is erg oppervlakkig, maar heeft wel een aantal mooie vrouwen te bieden. De meer realistische actie, zoals de surfachtervolging, zijn wel mooi verfilmd.
loading