The Good Doctor (2010) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Martin Blake arriveert in Californië om als arts in een ziekenhuis te gaan werken. De verlegen en onzekere Martin...
The Good Doctor

The Good Doctor

Thriller
Taal: Engels Jaar: 2010 Duur: 1 u 27 min

Martin Blake arriveert in Californië om als arts in een ziekenhuis te gaan werken. De verlegen en onzekere Martin probeert het respect van zijn collega's af te dwingen, maar hij valt nauwelijks op. Wanneer de 18-jarige beeldschone Diane met een nierinfectie wordt opgenomen en zij de jonge arts het respect geeft waar hij zo naar verlangt, is hij op slag verliefd. Maar wanneer Diana's gezondheid verbetert, wordt Martin bang om haar kwijt te raken. De goede dokter probeert het meisje in het ziekenhuis te houden en gaat daarvoor desnoods over lijken!

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Good Doctor aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Igem
Best een spannende film. De moeite waard als er niets op televisie is.

Reviews

Chris
Deze film gaat over een arts die verliefd wordt op een meisje en haar zieker maakt om haar in de buurt te houden ofzo. Een hele slechte film, zonde van je tijd. Ik snap niet waarom er thriller bij staat, de spanning is ver te zoeken. In het begin denk je: 'wat een lange opstart', maar dan blijf je kijken en gebeurt er nog steeds niets. Aan het eind van de film denk je dat er nog iets gaat gebeuren (eindelijk dan), maar dan is opeens de film afgelopen. Eigenlijk ook wel een opluchting, want dan hoef je er geen tijd meer aan te verspillen.
Conclusie: Bagger.
Anoniem
Wat een ongelooflijk slechte film. Knap om dit een thriller te noemen. Er zit wel genoemd hooguit 1 minuut spanning in de film. En het geld was waarschijnlijk op om de film af te maken. Ik heb de film 2 keer teruggespoeld om te kijken of mijn computer vastliep, maar nee, er zit echt geen eind aan deze film. Inderdaad waste of money.
Anoniem
Pffff wat een waste of money. Ik snap niet dat Orlando Bloom na zijn succesvolle Pirates of the Caribbean films voor deze film is gegaan. De film is traag, ongeloofwaardig, suf einde. De plotwisselingen moeten je verrassen. Dat doen ze ook wel, maar met name met de vraag: 'Wie heeft dit bedacht?'. Ik geef de film een 3.
loading