Your Sister's Sister (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Na de dood van zijn broer wordt Jack door zijn goede vriendin Iris uitgenodigd om een weekend alleen door te...
Your Sister's Sister

Your Sister's Sister

Komedie Romantiek
Taal: Engels Jaar: 2011 Duur: 1 u 27 min

Na de dood van zijn broer wordt Jack door zijn goede vriendin Iris uitgenodigd om een weekend alleen door te brengen op het verlaten privé eilandje van haar familie, om zo zijn gedachten op orde te krijgen. Tot zijn grote verbazing blijkt bij aankomst dat Iris d'r zus Hannah precies hetzelfde idee had. Wanneer na een avond van diepzinnige gesprekken en veel drank de twee samen in bed belanden, is de komst van Iris de volgende morgen het begin van een weekend vol emotionele, grappige en onverwachte situaties.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Your Sister's Sister aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Wilma
Your Sister's Sister is een mooi uitgewerkte film. Hij komt heel oprecht en echt over. Het heeft me van het begin tot het einde geboeid. Daarbij is het landschap waar de film zich afspeelt prachtig... De film is op verschillende plaatsen verrassend. Het verhaal neemt een andere wending dan verwacht. Wat mij betreft een aanrader!

Reviews

Anoniem
Aandoenlijke en hele vreemde film over interpersoonlijke relaties. Man, vrouw, zus en een huisje op een eiland. In het begin komt het snel tot het plot van de film en de karakters zijn redelijk snel te doorzien. Het verloopt na zo'n 20 minuten wel ietwat traag, maar wel goed te volgen.
Een vreselijk, wel goed gevonden, eind! Al met al een 7,5.
loading