To Rome with Love (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De film geeft ons een kijkje in het leven en de avonturen van diverse mensen. Een gepensioneerde operaregisseur...
To Rome with Love

To Rome with Love

Komedie Romantische Komedie
Taal: Engels Jaar: 2012 Duur: 1 u 47 min

De film geeft ons een kijkje in het leven en de avonturen van diverse mensen. Een gepensioneerde operaregisseur die verwoede pogingen onderneemt om een zingende begrafenisondernemer op het podium te krijgen, een architect die een Amerikaanse jongeman van pittig liefdesadvies voorziet uit zijn eigen jeugd, een doodgewone vader die tot zijn grote verbazing ineens de nieuwste beroemdheid van Rome is, en een pasgetrouwd Italiaans stelletje dat een bijzonder romantische dag beleeft zonder elkaar!

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om To Rome with Love aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Geert
Ik vond de film zeer goed. De film geeft ons een kijkje in het leven en de avonturen van diverse mensen in Rome. Grappig, verfrissend en onvoorspelbaar. Ellen Page is altijd een mooie verschijning. Ben zelf in Rome al geweest en kreeg zin om er terug te gaan.

Reviews

Jj
To Rome with Love heeft vier verhaallijnen, maar geen daarvan komt ergens uit. Het verhaal heeft geen clou. Het leukste van de film zijn de grapjes van callgirl Penelope Cruz. Daarnaast is het natuurlijk leuk om Rome (terug) te zien. De verhalen zijn niet grappig en de personages zijn, op enkele na, zo neurotisch dat het niet prettig is om naar te kijken.
Anoniem
Een echte Italië-film: er wordt gebruik gemaakt van het warme licht, gloednieuwe Fiatjes en lekker eten voor mooie stills.
Drie verhaallijnen lopen door elkaar, waarvan je aanvankelijk denkt dat ze gedurende de film met elkaar verweven zullen raken. Dat is dus niet zo. Humor soms wat flauw. Kijkt makkelijk weg.
Ries
Leuke film. Ondanks het feit dat ik absoluut geen Woody Allen-fan ben. Vele verhaallijnen. Wel opletten geblazen. Heerlijk gevoel voor humor. Had er alleen al zoveel over gehoord, dat 'ie dan uiteindelijk toch nog een beetje tegenvalt.
Anoniem
Wt een heerlijke chaotische film. Hij is lastig te volgen, maar de gedachte achter het geheel is erg goed. Een opeenstapeling van misverstanden waar men gewoon gebruik van maakt, zonder 'echt' het naadje van de kous te willen weten. Als je een no nonsense film wilt waar je kan lachen maar wel moet opletten, dan is dit een aanrader! De enige die niet in de film hoort is Baldwin. Hij heeft nu eenmaal een gladde en foute naam, maar dit is persoonlijk!
Anoniem
Is weer eens wat anders. Het gaat wel snel van de ene naar de andere verhaallijn.
Anoniem
Op zich is het wel een grappige film, maar erg verwarrend. Er zijn veel verschillende verhaallijnen die door elkaar heen lopen en toch weer bij elkaar horen. Het duurde bij mij even voordat ik helemaal in het verhaal zat. De acteurs daarentegen zetten hun rol goed neer. Voor mij was het geen echte topfilm.
loading