Voor Ik Doodga (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Tessa is zeventien en weet ze dat ze nooit achttien zal worden. Haar ziekte is ongeneeslijk, dus geniet ze liever...
Voor Ik Doodga

Voor Ik Doodga

Drama
Taal: Engels Jaar: 2012 Duur: 1 u 39 min

Tessa is zeventien en weet ze dat ze nooit achttien zal worden. Haar ziekte is ongeneeslijk, dus geniet ze liever van ieder moment dat ze nog heeft. Tessa heeft een lijst met dingen die ze graag nog wil doen. Een hele nacht feesten, een joint roken, iets stelen, seks hebben... Terwijl haar ouders en broertje op hun eigen manier proberen te accepteren dat ze hun dochter en zusje gaan verliezen, ontdekt Tessa samen met haar beste vriendin Zoey de wereld. Verliefd worden op buurjongen Adam staat niet op haar lijst, maar is al snel de meest bijzondere ervaring die ze zich kan wensen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Voor Ik Doodga aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Zo mooi, maar ook zo verdrietig!! Je weet dat dit ook in het echt gebeurt. Maar het blijft toch een mooie film.En als je je die laatste beelden ziet zoals als het zou zijn als ze niet ziek was geweest, maakt het ook weer zo echt!! Ik hou van dit soort films, alleen zit ik er dan wel bij te janken!!

Reviews

Angela
Wat een ontzettend mooie film. Laat een beeld zien van een jonge vrouw die eigenlijk nog volop van het leven hoort te kunnen genieten, maar helaas toch overlijdt aan de vreselijke ziekte.
Anoniem
Jaren geleden heb ik het boek al gelezen en kon me niet voorstellen dat ze hier een goeie verfilming van konden maken (zo goed was het boek). Maar Dakota Fanning maakt het tot een prachtige film. Goed en geloofwaardig acteerwerk. Mooie, emotionele film! Zeker het kijken waard.
Kim
Ik heb een paar jaar geleden het boek gelezen. Dit boek vond ik erg aangrijpend, deze film stond dus ook al lang op mijn 'must see' list. De film is niet zo goed als het boek (kan ook niet), maar ik vind het acteerwerk van Dakota Fanning erg indrukwekkend. Ze heeft zich goed verplaatst in haar rol. Een film die je met beide benen op de grond zet en die je niet onberoerd laat.
Junita
Ik was op zoek naar een mooie film om even tussendoor te kijken. Ik wist niet wat ik ervan moest verwachten maar de titel sprak me wel aan. Dakota Fanning zet hier weer een goede acteerprestatie neer. Haar verhaal sleept je mee met iemand die ziek is en "try before you die" dingen wilt doen. Het is een aanrader maar je moet wel sterk in je schoenen staan om geen traan te laten....
Marion
Zeer realistische aangrijpende film. Kon het niet droog houden. Mooie momenten en herinneringen..........
Marion en Brian
Irma
Ik vind het een matige film. Het boek heb ik gelezen en dan vind ik de film tegenvallen. Het was soms nogal saai. Het laatste halfuur vond ik het beste gedeelte van de film en wel realistisch. Qua acteerwerk doet Dakota het wel goed. Ik zal de film geen aanrader noemen, maar dat is mijn persoonlijke mening.
loading