Killing Them Softly (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De film volgt de carrière van Jackie Cogan. Cogan is een handhaver en als de regels van de maffia verbroken...
Killing Them Softly

Killing Them Softly

Thriller Misdaad Actie
Taal: Engels Jaar: 2012 Duur: 1 u 33 min

De film volgt de carrière van Jackie Cogan. Cogan is een handhaver en als de regels van de maffia verbroken worden wordt hij ingehuurd. Wanneer er een roofoverval plaatsvindt tijdens een kaartspel met hoge inzet onder de bescherming van de maffia, wordt Cogan ingevlogen. Vakkundig, met de efficiëntie van een meedogenloze zakenman, een scherpzinnig gevoel voor mensenkennis en een stijl zo koelbloedig als zijn blik, opereert hij met betrouwbare precisie.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Killing Them Softly aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Heerlijke rauwe misdaadfilm met lachwekkende en stompzinnige acties van de personages. De timing in dialogen is bij vlagen echt perfect en super grappig. Één van de laatste films met James Gandolfini en ook hier zien we weer dat we een groot acteur van dit soort typische gangsterfiguren moeten missen. Kijken dus.

Reviews

Anoniem
De film is niet slecht, maar ook niet goed. Het zit er een beetje tussenin. Maar hoe kan dat nou? Alle ingrediënten van een cultfilm zaten erin en dan ook gespeeld door gearriveerde topacteurs. Daar zit dan ook tegelijk de frictie. Men heeft geprobeerd een commerciële cultfilm neer te zetten en dat is niet de weg om tot een cultfilm van niveau te komen, maar het idee was wel leuk. Je krijgt dan een soort afleiding van wat als goede films ervaren wordt en dat leidt alleen maar tot fragmenten die je al eens eerder gezien hebt. Het contrast van de politieke boodschap met de film was naar mijn gevoel te duidelijk aanwezig en het verhaaltje was te dun. Het was het dus net niet allemaal, maar wel aardig om gezien te hebben.
Kris
Het is lang geleden dat ik nog zo een slechte film gezien heb. Zo slecht dat we zelfs na 30 min. kijken gewoon gestopt zijn en een andere gehuurd hebben. Ondanks de topcast, die er veelbelovend uitzag, is het een grote flop. Zeker dus niet huren. Jammer, want met die acteurs samen konden ze iets veel beters neerzetten. Een 1 dus als quotering.
Anoniem
Hier had ik dus echt meer van verwacht en als je kijkt welke acteurs hebben meegewerkt had het er ook wel in moeten zitten, maar helaas. Het verhaal is erg traag van opbouw, maar dat vind ik in principe nog niet zo heel erg. Wel vind ik dat bijna alle acteurs wel eens een betere prestatie hebben afgeleverd en dat is wel een groot minpunt. Wat mij verder opvalt is dat deze film wel heel onverwacht afloopt op een moment dat je echt denkt er komt nog wat. Ik vind het geen aanrader en vind de film erg teleurstellen.
Anoniem
Een afknapper, ondanks de bekende cast voor deze Sopranos fan. Leuk om drie bekende gezichten uit die geweldige serie terug te zien. Daar blijft het dan wel bij. Een heel mager verhaal, weinig spanning of ander vermaak. Je verwacht een spannend maffiaverhaal als je de omschrijving bekijkt, maar stel deze verwachting gerust bij. Heel magertjes, echt een tegenvaller.
Davut
Dit is echt absoluut geen aanrader! Wat was dit een tegenvaller. We hadden een goede maffiafilm verwacht, mede ook door de grote namen die meespelen. De film is saai, duurt te lang en het is gewoon geen goed verhaal. Zelfs Brad Pitt presteert onder zijn kunnen. Echt absoluut geen aanrader!
Anoniem
Dit is werkelijk te triest voor woorden. Zo traag dat ik stukken van de conversatie heb doorgespoeld. Slechte B-film atmosfeer. Ik betrapte Brad Pitt er zelfs een paar maal op dat hij terugviel in zijn Ierse accent van een paar van zijn eerdere films. Typisch zo'n geval van 90 minuten van mijn leven die ik nooit meer terug krijg. Triest, triest, triest!
Anoniem
Matig geheel (downer: close up v/h pistool welke patronen uitwerpt, dit zijn.....................losse flodders.....tja!).
Cijfer.....welaan....een 5.....that's it.
Anoniem
Zeer matige film, langzaam verhaal, eenvoudig, saai.
Geen goed plot, scenario is traag en niet boeiend.
Ik kan er niet meer dan een 3 voor geven.
loading