Killing Them Softly online kijken / downloaden: De film volgt de carrière van Jackie Cogan. Cogan is een handhaver en als de regels van de maffia verbroken worden wordt hij ingehuurd. Wanneer er een roofoverval plaatsvindt tijdens een kaartspel met hoge inzet onder de bescherming van de maffia, wordt Cogan ingevlogen. Vakkundig, met de efficiëntie van een meedogenloze zakenman, een scherpzinnig gevoel voor mensenkennis en een stijl zo koelbloedig als zijn blik, opereert hij met betrouwbare precisie. - Killing Them Softly
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
Killing Them Softly
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Killing Them Softly

De film volgt de carrière van Jackie Cogan. Cogan is een handhaver en als de regels van de maffia verbroken worden wordt hij ingehuurd. Wanneer er een roofoverval plaatsvindt tijdens een kaartspel met hoge inzet onder de bescherming van de maffia, wordt Cogan ingevlogen. Vakkundig, met de efficiëntie van een meedogenloze zakenman, een scherpzinnig gevoel voor mensenkennis en een stijl zo koelbloedig als zijn blik, opereert hij met betrouwbare precisie.
Waardering:
Acteurs: James Gandolfini, Brad Pitt, Ray Liotta
Categorie: Thriller
Misdaad
Actie
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!