Bachelorette (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Bachelorette is een gewaagde komedie over drie vriendinnen, de bitchy Regan, party animal Gena en domme beauty Katie...
Bachelorette

Bachelorette

Komedie
Taal: Engels Jaar: 2012 Duur: 1 u 24 min

Bachelorette is een gewaagde komedie over drie vriendinnen, de bitchy Regan, party animal Gena en domme beauty Katie die voor hun oude klasgenootje Becky een vrijgezellenfeestje organiseren, dat compleet uit de hand loopt. Stiekem zijn de drie meiden helemaal niet blij dat zij als eerste trouwt met een succesvolle en knappe man, en ondanks Becky haar wens om een rustig avondje te hebben voor haar trouwdag, besluiten de drie meiden toch een lekker feestje te bouwen. Vanaf het moment dat de stripper arriveert, loopt alles echter compleet anders dan gepland en volgt een nacht vol met drank, drugs, misverstanden... En een kapotte bruidsjurk!

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Bachelorette aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Junita
Een leuke meidenfilm. Wel een beetje cliché. Maar kijkt superlekker weg. Het begint met een leuk feestje dat uiteraard weer uit de hand loopt met alle gevolgen van dien. Vier verschillende karakters die samen toch 1 zijn. Veel kijkplezier!

Reviews

Sara
Naar aanleiding van de titel is deze film precies wat je ervan verwacht; geen goede, maar best vermakelijke vrouwenfilm. In het genre van 'Bridesmaids' en 'The Hangover'. De film vertelt een weinig diepgaand verhaal over 4 vriendinnen en een gescheurde trouwjurk. Ik heb Kirsten Dunst wel eens beter rollen zien spelen.
Geert
Best grappige film. Al moet ik zeggen dat ik er meer van had verwacht gezien de trailer, maar die zal dan alle topmomenten hebben samengevat. De meisjes proberen een vrijgezellenfeestje te organiseren voor hun vriendin, die de eerste van het clubje is die zal trouwen. Er loopt van alles mis, er zijn frustraties en situaties met de nodige humor. Bekende acteurs toch ook. Een grappige en makkelijke film. Als het mannen waren was het in de buurt van The Hangover gekomen, al maken die het pas echt té bont...
Anoniem
Net gekeken. Vervang de meiden door mannen en je hebt volgens mij The Hangover. Redelijke film met veel gevloek en getier. Al met al een aardige film, maar we hadden wat beters verwacht. De hoofdrolspelers hebben wel eens betere rollen gehad en neergezet. Een zesje voor de moeite.
jessica
Bachelorette is een echte meidenfilm. Het verhaal is niet echt heel spannend en er gebeurt niet heel veel. Desondanks kijkt de film wel lekker weg. Het hele verhaal gaat over de kapotte bruidsjurk en that's it. De acteurs die in de film spelen zijn wel goed en maken de film leuker. Ik geef deze film een 6.
loading