The Campaign (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Amerika, vrijheid en onafhankelijkheid, dat zijn wel de laatste dingen waar kandidaten Cam Brady en Marty Huggins...
The Campaign

The Campaign

Komedie
Taal: Engels Jaar: 2012 Duur: 1 u 22 min

Amerika, vrijheid en onafhankelijkheid, dat zijn wel de laatste dingen waar kandidaten Cam Brady en Marty Huggins zich mee bezighouden tijdens hun race voor een zetel in het Congres van North Carolina in deze 'grootse, gewaagde, hilarische klucht'. Wanneer zittend Congreslid Brady verwikkelt raakt in een schandaal, besluiten enkele steenrijke CEO's nieuwkomer Huggins naar voren te schuiven om hem van het toneel te laten verdwijnen. Terwijl de verkiezingsdag nadert, delen de twee letterlijk rake klappen uit in de sluwste én grappigste politieke strijd aller tijden... of in ieder geval tot aan de volgende verkiezingen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Campaign aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Zico
En erg leuke komediefilm. Ik heb er meerdere malen om kunnen lachen. Een echte aanrader!

Reviews

Rohit
Deze film viel best mee. Voor mij was het niet echt grappig. Het had wellicht te maken met standaard grappen die acteurs vaak maken. Als je me vraagt of ik deze film nogmaals kan kijken zal ik nee zeggen. Veel gehoord, maar weinig beleefd.
Ian
Erg leuke komediefilm, heb er smakeloos om kunnen lachen.
loading