Trainspotting (1996) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Mark Renton probeert samen met zijn vrienden (dieven, leugenaars, psycho's, junks en losers) het allerdaagse...
Trainspotting

Trainspotting

Drama Komedie
Taal: Engels Jaar: 1996 Duur: 1 u 30 min

Mark Renton probeert samen met zijn vrienden (dieven, leugenaars, psycho's, junks en losers) het allerdaagse leven van een werkeloze jongere in Edinburgh kleur te geven. Hun leven bestaat voornamelijk uit bier drinken, uitgaan, drugs en voetballen en zo proberen ze de jaren '90 door te komen. Door verschillende gebeurtenissen besluit Mark te kiezen voor een nieuw leven dat hij los van zijn verleden wil opbouwen in Londen. Als een van zijn vroegere vrienden, Begbie, in Edinburgh in moeilijkheden komt, zoekt hij onderdak bij Mark. Wanneer ook de anderen arriveren, lijkt Mark onder de druk van zijn Schotse vriendenclub snel zijn oude levensgewoontes op te pakken. Toch blijft hij zich afvragen: Do I really want to choose 'Life'?

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Trainspotting aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Ik heb deze film als aanrader gekregen om te zien wat drugs en vooral heroïne met je lichaam en omgeving doet. De film heeft mij een ander beeld weergegeven van hoe dit wereldje dus in elkaar zit. Naast een serieuze boodschap naar de mensen bevat deze film ook humor en dramamomenten. Doordat de film word verteld vanaf een persoon is deze film nog persoonlijker dan een gewone film. Je ziet de wereld van een verslaafde door eigen ogen en gedachten. Ik raad de film zeker aan om te kijken. Het is zowel een leerzame als leuke film.
loading