Snow White and the Huntsman (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Kristen Stewart (Twilight) speelt Snow White in de actie-avonturenfilm Snow White and the Huntsman,...
Snow White and the Huntsman

Snow White and the Huntsman

Actie Drama Avontuur
Taal: Engels Jaar: 2012 Duur: 2 u 6 min

Kristen Stewart (Twilight) speelt Snow White in de actie-avonturenfilm Snow White and the Huntsman, een moderne vertelling van het klassieke sprookje. De Evil Queen is jaloers op Snow White vanwege haar schoonheid en huurt de Huntsman in om haar te vermoorden. De Evil Queen weet echter niet dat Snow White in het geheim in de leer gaat bij de Huntsman om zichzelf te kunnen verdedigen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Snow White and the Huntsman aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Helene
In een woord: GEWELDIG! Prachtige omgeving, mooi acteerwerk, schitterende special effects, kortom een absolute aanrader! Ga hem zelf kopen, zodat ik hem nog eens kan terugkijken!

Reviews

Anoniem
Deze film is een originele en uitstekende remake van het Sneeuwwitjeverhaal. In de kern nog steeds Sneeuwwitje, maar het verhaal is verder uitgebouwd en bevat nieuwe elementen of zaken zijn net wat anders ingevuld. Dit maakt de film boeiend en verrassend. Het verhaal zit goed in elkaar, fraaie special effects en goed acteerwerk. Zonder meer de moeite waard!
Marion
Ik was zeer benieuwd naar deze film en het was zeker de moeite waard. Er zit een goed verhaal in, wat wel wat afwijkt van het originele sprookje. Maar erg mooi en spannend.
Anoniem
Zeer goede, avondvullende film. Mooie verhaallijn, nieuwe, moderne verrassende versie. Goede speciale effecten. Ik heb vrijwel de gehele film op het puntje van de bank gezeten....

Een must voor de liefhebbers van fantasiefilms als Harry Potter en Lord of the Rings. Deze film kan hier zeker aan tippen en gezien de duur krijg je waar voor je geld.
Anoniem
Geweldige film. Sprookje voor volwassenen.
Marcia
Ondanks de minder goede reviews her en der gelezen, was ik toch erg nieuwsgierig naar deze film. Ik ben niet teleurgesteld! Wat een mooi gemaakte film en originele bewerking van het klassieke sprookje Sneeuwwitje! Coole special effects, met name rondom de Evil Queen, geweldig gespeeld door Charlize Theron! Hoewel ik geen fan ben van Kirsten Stew a.k.a. Snow White, heb ik mij niet aan haar geërgerd. Chris Hemsworth was erg stoer als Huntsman. Het enige wat mijns inziens ontbrak was een beetje humor. Op het moment dat de dwergen in het verhaal kwamen, dacht ik dat zij wel voor de humoristische noot zouden zorgen, maar helaas. Al met al vind ik deze film een aanrader, als je van actie/avonturen-films en van mooie special effects houdt.
Maartje
Snow White and the Huntsman is een spannende avonturenfilm. Alle ingrediënten van het originele sprookje Sneeuwwitje komen aan bod binnen een heel andere context. Toch komt het geheel niet gekunsteld over. Een sprookje voor volwassenen in de lijn van andere avonturenfilms zoals Lord of the Rings. Charlize Theron en de dwergen zijn de meest boeiende karakters. Sneeuwwitje zelf is wat vlakker. Wel een aanrader, deze film!
Anoniem
Wauw wat een mooie film. Lord of the Rings meets Snow White. Geweldige special effects. Mooie omgeving en supergeweldige kostuums, vooral van de Evil Queen.
Ik werd wel een beetje kriegelig van Kristen Stewart die niet anders kan kijken dan een gekweld vogeltje maar Charlize Theron maakt dat meer dan goed. Een geweldige actrice die het zo angstaanjagend kan spelen.
Ik vond hem zo mooi dat ik sommige stukken nog een keer terug ga kijken. Een aanrader dus, tenminste als je tegen die blik van Stewart kan ;-)
Anoniem
Het is een tijdloos sprookje gehuld in een volwassen jasje.
Een spannende avonturenfilm met originele details, die zich afspeelt in een donkere wereld.
De rol van de wraakzuchtige koningin wordt erg geloofwaardig gespeeld door Charlize Theron. En niet te vergeten Chris Hemsworth in de stoere rol van de Huntsman.
Geert
Sneeuwwitje in een nieuw kleedje, zeker niet voor de kleinsten bedoeld. De film is hard en ruw, ook grauw gefilmd wat toch voor een speciale sfeer zorgt. Het verhaal is trouw aan het originele sprookje. Knappe effecten en goede acteurs, Theron is mega.....spooky. Ik vond het een knappe film die de nodige spanning oplevert en je vasthoudt to t het einde.
Anoniem
Hele mooie film, prachtige beelden en super acteurs. Mijn kinderen van 10 en 11 vonden hem ook schitterend terwijl ze in het begin nog dachten: "sneeuwwitje???", die willen we niet zien. Kortom een mooie familiefilm voor al wat oudere kinderen.
Anoniem
Genoten van deze film. Mooie, goed spelende acteurs, schitterende shots en kostuums, mooie sfeer. Ze hebben precies dat gevoel in de film gebracht dat het reeds bekende verhaal toch vrijwel als nieuw aan laat voelen. Er is enorm veel aandacht besteed aan deze film en dus ook aan details. En dat merk je tijdens het kijken. Eigenlijk vind ik het wel een 9 waard.
Stefano
Ik vond het echt een fijne film. Lekker een stoere Snow White in plaats van de Snow White ala Disney die met de vogeltjes fluit. Mooie effects en sommige dingen waren niet te lang uitgemolken, vandaar dat ik het einde ook wel fijn vond. Lekker spannend en vond het jammer dat ik deze niet in de bios heb kunnen zien, maar thuis net zo goed!
Anoniem
Echt een leuke film. Ik heb hem gekeken met de kids want eng was ie niet, vond hem heel spannend en ook echt het oude verhaal er nog in.
Gery
Een prachtige film met het bekende sprookje als inspiratiebron. De special effects zijn adembenemend en de film blijft tot het allerlaatst spannend. Het is zeker niet zo dat het einde al bij voorbaat vaststaat en er is dus genoeg te raden over! Een aanrader voor gezellige winteravonden!
Margriet
Leuke variatie op het bekende sprookje. Nu met 2 'prinsen' voor sneeuwwitje en wat wijze lessen. Verder veel mooie kleren voor de boze koningin en sneeuwwitje vooral in modderige raggen. En dan nog een paar stelende dwergen en heel veel special effects. Geen Disney en niet geschikt voor kinderen. Wel voor een zaterdagavond op de bank!
Kris
Dat het verhaal over sneeuwwitje gaat hoef ik niet te vertellen. Maar deze verfilming van het allen bekende sprookje is toch op een zeer originele manier gedaan. Het is een spannende film met een zeer sterke cast en het verhaal is ook zodanig aangepast dat het je blijft verbazen. Dit is zeker een aanrader maar voor de kleinere kinderen toch niet aanbevolen.
Petra
Echt een supergave film, absoluut niet wat je in eerste instantie verwacht. Mooie special effects, mooie kostuums, gave muziek, romantisch, spannend, humor,een must see voor de fantasy-lover en aanbidders van Charlize Theron of Kristen Stewart. Kortom, alles wat een gezellige avond op de bank nodig heeft, dus zeker een aanrader.
Sergio
Een wel heel erg onverwacht soort sprookje, dat zeker leuk is om te kijken. Een film dat vol actie en levendige fantasie is en ook nog boeiend tot het eind.

Wat mij betreft zeker kijken! Vooral als je vroeger van het sprookje hebt gehoord, dan is dit een totale verrassing, leuk!
Wil
Leuke film, echte familiefilm!
Anne
Erg leuke film! De film is anders dan verwacht. Op sommige momenten erg spannend. Daarom is de film mijns inziens ook niet geschikt voor jonge kinderen.

Voor volwassenen wel een erg leuke film. Blijft spannend en verrassend van het begin tot het eind.
Mijn cijfer voor deze film is een 8, omdat het een erg leuke film is, maar niet leukste film ooit.
Anoniem
Goed omgezet sprookje, echt supervet vergeleken bij Grimm's Snow White, die was echt bagger.
Amber
Dit is weer eens een frisse kijk op Sneeuwwitje! Goed gedaan, erg goede film met mooie special effects. Eigenlijk is dit een echte bioscoopfilm, maar helaas ik was te laat. Romantiek, actie en mystery, alles zit erin! Kijken dus!
Marije
De film heeft sommige dingen weg van de originele film maar is anders opgebouwd met veel spanning en andere figuren. Het is allemaal heel goed in elkaar gezet en de acteurs doen het ook heel goed. Echt een film die ik nog wel vaker zou willen zien. Verder zijn alle sprookjesfiguren erg mooi gedaan. Echt een top film
Monique
De film heeft veel weg van de tekenfilm Sneeuwwitje en de zeven dwergen, maar is niet helemaal het zelfde, alleen in grove lijnen. Deze is zelfs beter, het is een geweldige film met spanning en sensatie om elke hoek. Je verwacht dingen hetzelfde te zijn als in de tekenfilm, en omdat dat niet zo is blijft deze film spannend. De grimage is fantastisch en de special effects geweldig, ik ga deze film zeker kopen om deze vaker te kunnen zien. Vele gevoelens haalt deze film naar boven, zoals boosheid, liefde,verdriet en geluk. Het is volgens mij alleen geen film voor de allerjongsten, want in een bepaalde scène haalt de boze koningin een vers hart uit een vogel en er zijn meerdere dingen die ze niet zouden moeten zien. Maar voor de ouderen is het een geweldige film.
Ik raad hem iedereen aan.
joan
Charlize Theron blink weer uit in een masterrol als boze stiefmoeder. Deze ietwat donkere versie van Sneeuwwitje is een pareltje voor het oog. Verhaaltechnisch raakt het het origineel, maar met geweldige creatieve en vooral onverwachte wendingen. Heel verrassend mooie versie van dit klassieke verhaal. Zeker kijken, ik geef een 8!
Anneke
Mooie film. Laat een andere kant van het sprookje zien zonder dat het verhaal echt weg is. Het blijft Sneeuwwitje waar je naar kijkt. Absoluut de moeite waard om naar te kijken, dit is een mooie verfilming van het originele sprookje.
Viane
Deze film is wat ik er van had verwacht aan de hand van de trailer: niet geweldig, maar wel vermakelijk. De beelden zijn mooi en de acteurs ook. De verhaallijn is enigszins van de hak op de tak en hangt van de clichès aan elkaar. De film wil heel groots lijken, maar het verhaal is niet groots genoeg om dat te kunnen dragen, waardoor het wat gekunsteld overkomt. Sommige beelden lijken rechtstreeks gekopieerd te zijn uit Lord of the Rings: Fellowship of the Ring. Hoewel ik over het algemeen best positief sta tegenover Kristen Stewart, vind zelfs ik haar in de rol van Sneeuwwitje naarmate de film vordert steeds irritanter worden. Ze lijkt zichzelf veel te serieus te nemen en daarmee eigenlijk totaal geen inhoud te geven aan de rol. Het leukste element zijn de zeven dwergen, die wat mij betreft een veel grotere rol hadden mogen spelen. En de mooiste scènes zijn die met de boze stiefmoeder.
Kevin
Na toch wat negatieve reacties gehoord en gelezen te hebben, toch gekozen om de film te zien en zelf een oordeel te kunnen geven. De basiselementen van het klassieke sprookje zijn duidelijk aanwezig, maar de donkere kant maakt de film interessant en zeker niet zoetsappig. Het acteerwerk van de acteurs is zeker goed te noemen. De film blijft boeiend en is niet langdradig. Natuurlijk is het einde voorspelbaar, maar dat maakt hem niet minder leuk.
Anoniem
Mooie verfilming van het sprookje. Laat de duistere kant van het verhaal goed naar voren komen. Mooi filmwerk en muziek en sterk acteerwerk. Aanrader!
Maarten
Een sprookje in de sfeer van The Lord of the Ring films. Mooie donkere beelden, mooie kostuums. Leuk om te zien hoe de verhaalelementen uit het bekende sprookje op een aangepaste wijze terugkomen in dit grote-mensen-sprookje. De appel, de zeven dwergen, de jager... De rol van Sneeuwwitje zelf blijft een beetje vlak, daar had meer uitgehaald kunnen worden. Aan het einde valt weinig te verklappen... het blijft toch een sprookje. Was wel een beetje suf, maar de hele film is toch zeker de moeite waard. En al vaker genoemd: niet voor te kleine kinderen!
Michel
Wie van sprookjes houdt mag deze film sowieso niet missen, maar als je niet echt van sprookjes houdt dan is deze film toch echt de moeite van het kijken waard. Dit sprookje heeft een nieuw jasje gekregen, maar dan wel één van echt bont en leer. Eigenlijk is het bijna geen sprookje meer door de soms best wel heftige beelden cq. scènes. Persoonlijk noot: Een echte aanrader, maar wel voor boven de 14 jr.!!!
Anoniem
Echt een superfilm. Had hem nog niet gezien maar de voorstukjes deden het hem wel zover komen dat ik hem nu gehuurd heb. Wat geweldig dat een kinderfilm opeens een andere blik kan geven. Echt een aanrader om te bekijken. Zeker doen!
Klaas
Deze film is echt een aanrader! Ik had 'm al in de bioscoop gekeken en nu dus weer gehuurd.
Het originele sprookje is weer nieuw leven ingeblazen, op een positieve manier. Charlize Theron doet het erg goed als boze stiefmoeder. Ze speelt haar rol heel overtuigend. Natuurlijk 'Snow White' zelf ook!
Deze film is redelijk spannend met goede actie(vecht)scènes. Er zit ook wel wat humor in. De details zijn geweldig en het computerwerk is super goed gemaakt.
Al met al vind ik het een geweldige film die ik nog veel vaker zou kunnen kijken, zonder dat hij zou vervelen.
Charissa
Het is echt een nieuwe re-make van het verhaal van sneeuwwitje, er zitten zoveel nieuwe andere verrassende elementen in de film.
Je zit er echt vol smacht naar te kijken... Wat gaat er nu weer komen? Persoonlijk vind ik dat Kristen Stewart het beter doet als snow wite dan ik verwacht had.
Ik had eerst zoiets van: 'waarom hebben ze haar gekozen?', maar tijdens het verhaal vind ik haar het wel heel goed doen... Ze moet natuurlijk ook een stoere rol op zich kunnen nemen en dat heeft 'Bella' in Twilight wel bewezen. Ook Charlize Theron speelt heel erg overtuigend als gemene stiefmoeder, en ze heeft haar natuurlijke schoonheid met zich mee..
"Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wie is het mooiste van het hele land?..."

Ik vond hem veel beter dan verwacht. Uiteindelijk geen verkrachting van het originele verhaal van sneeuwwitje... En door de spannende momenten zit je aan de tv/laptop gekluisterd..

Veel kijkplezier!!
Ashna
Na Tim Burtons Alice in Wonderland kon een kleine sprookjeshype in Hollywood natuurlijk niet uitblijven. Het volgende slachtoffer voor een herinterpretatie met behoud van de basiselementen is Sneeuwwitje. Het bleekneusje van de gebroeders Grimm moest er zelfs twee keer aan geloven. Het vorige maand verschenen Snow White, een komedie met veel kleur en gekkigheid, wordt nu overschaduwd door het meer volwassen Snow White and the Huntsman van reclamespotjesmaker en debuterend filmregisseur Rupert Sanders. Snow White and the Huntsman is het simpele resultaat van wat er – geholpen door een flink budget – gebeurt als je de juiste mensen bij elkaar zet. Commerciële stijlkoning Rupert Sanders mag als filmregisseur dan nog maar een groentje zijn, hij weet wel van wanten. De wereld die hij creëerde voor zijn moderne Sneeuwwitjesverhaal is er een om tweeëneenhalf uur helemaal in te verdwijnen. Op naar deel twee.
Misha
Prachtige film; goed gespeeld, mooi script, echt schitterende landschappen en special effects.
Anoniem
Ben een fan van klassieke sprookjesfilms en bij deze was ik aangenaam verrast door de weergave van de film alsook door de bekende actrices die meespeelden en een grote score halen. De film zelf zit goed in elkaar en het verhaal kon alle kanten op waardoor het hele spektakel spannend bleef. Het is volgens mij zeker een aanrader om te bekijken, want ik heb er echt van genoten.
Een goede cast en een goed weergegeven verhaal, daar kan je alleen maar op hopen en ik hoop dat jullie ernaar kijken er er evenveel plezier aan beleven.
Marida
Als echte sprookjesfan was ik al blij geweest met een letterlijke verfilming van het sprookje, maar dan in een modern jasje. Maar de draai die ze er aan gegeven hebben is werkelijk erg leuk. Ik heb me uitstekend vermaakt met deze, af en toe zeer verrassende, film. Charlize Theron schittert in de rol van de evil queen, dat doet ze echt briljant.
Leon
Dit is een geweldige film! Hij is af en toe behoorlijk spannend, de acteurs zijn erg overtuigend, en alles is mooi en realistisch in beeld gebracht. Als je van sprookjesachtige films houdt, is dit wel een gave film om gezien te hebben. Niet alleen Charlize is heel goed, ook haar medespelers worden sterk neergezet. De vechtscènes zijn superstrak geregisseerd en de beelden volgen elkaar snel op. Er zitten wat rustige stukken in de film, maar daarmee wordt juist de spanning goed opgebouwd. Echt de moeite waard om te kijken!
Anoniem
Wat een leuke variant weer van dit grimmige, donkere sprookje. Deze versie vind ik erg goed, ik hou ervan als het verhaal op een andere manier wordt uitgewerkt. Het eindresultaat mag er zijn. Prachtige visuals en de special effect zijn super! Ik ben blij dat ik Snow White and the Huntsman heb gezien!
Sander
Erg leuke variant op het originele sprookje van sneeuwwitje!

Charlize Theron is erg goed in haar rol van stiefmoeder en heeft er zeker voor gezorgd dat de film het meer dan waard is om naar te kijken.

De film zit goed in elkaar en het maakt de kijker aldoor nieuwsgierig hoe bepaalde dingen vanuit het sprookje vertaald worden naar de film.

Zeker een aanrader!!!
Nicole
Kan niet anders zeggen dat ik het een prachtige film vond, heb echt genoten van deze erg aparte versie van Sneeuwwitje! Er bestaan zoveel varianten op de beroemde tekenfilm van Sneeuwwitje, maar ik vond deze er bovenuit steken. Vooral Kirsten Stewart als Snow White was erg goed in haar rol. Velen zullen haar vooral kennen van de Twilight-films. Ook Charlize Theron (evil stiefmoeder) en Chris Hemsworth als de Huntsman staken er boven uit met acteren. De hele film is heel indrukwekkend en mooi gefilmd, de visual en specials effect waren dan ook meer dan perfect! Zeker wat mij betreft een Topper en aanrader, dit is pas film kijken, geweldig!!
minka
Geweldige film, aanrader. Erg spannend.
Anoniem
Ik heb net aan een stuk door genoten van adembenemende beelden. Het Disneysprookje is prachtig vertaald. Deze versie is zo'n beetje de vierde -afwijkend van het origineel- film die ik heb gezien en deze vind ik veruit het beste van allemaal. De acteurs zijn geweldig en ik lees dat Kristen Stewart in Twilight heeft gespeeld en dat dat voor een aantal kijkers nogal verwarrend is om haar in deze film te zien. Ik heb Twilight nooit gezien en heb dat gevoel dus helemaal niet. Ze zet een heel geloofwaardige Sneeuwwitje neer. De show wordt echter wel gestolen door een geweldige Charlize Theron die een heel goede stiefmoeder neerzet. Al met al was dit voor mij een heerlijke film om naar te kijken.
Vivi
Leuke avontuurlijke fantasiefilm.

Het verhaal van Sneeuwwitje is bij iedereen bekend, deze verfilming is weer net anders.
Charlize Theron in een iets andere rol, maar ook de kwaadaardige heks kan ze op het witte doek neerzetten.
De rol van Sneeuwwitje gespeeld door Kristen Stewart (ze is gegroeid in haar rol in de Twiglight saga) en dat zal ze moeilijk van zich af kunnen schudden. Haar manier van kijken is ook in deze film hetzelfde als in Twiglight -> dat kan ze overigens prima, het is een erg onschuldige blik.
Verder voldoende actie, fantasie, 'tintje' romantiek, enkele mannelijke helden die wat graag Sneeuwwitje willen redden / beschermen.
Leuke film, maar voor mij niet echt spectaculair.
Tryntsje
Leuke film. Bekend, maar toch origineel.
Rinke
Er was eens.......... Een mooie film over het sprookje Sneeuwwitje. Lang geleden dat je het sprookje hebt gezien of gelezen, dus sommige stukken zijn herkenbaar en sommige niet. Uiteraard is het sprookje in een eigen verhaal gezet. Mooie en leuke film. Mooie effecten en mooie spelers. Toch blijft ze vooral bekend van Twilight waardoor het soms wat lastig verplaatsen is in haar nieuwe rol. Al met al, een leuke film.
Anoniem
Prima vertolking van de Amerikaanse versie van Sneeuwwitje. Ze hebben meerdere dingen van 't sprookje overgenomen en zijn erin geslaagd om er toch een leuke fantasievolle film van te maken die toch blijft boeien tot het einde ondanks dat je de afloop wel kan vermoeden.
Anoniem
De film dook voor het eerst op met het cijfer 1,5. Na toch behoorlijke reviews heb ik de film toch maar gehuurd.Het is belachelijk dat de film hier opduikt met een 1,5?
Het verhaal is helaas al bekend maar het is toch wel op een bijzondere manier verfilmd.Gefilmd op soms schitterende omgevingen rond en in Marloes Sands Pembrokeshire Wales. Beste rol en best geacteerd is toch wel voor Charlize Theron als de boze heks. Het is gewoon een avontuurlijke boeiende film met soms mooie special effects.
Sarah
Wou deze film eerst in cinema gaan zien maar wegens tijdsgebrek niet gelukt.
Dus gisterenavond dan maar gehuurd op meJane.com, en ik moet zeggen dat ik er geen spijt van heb.
Heb heel de film aandachtig gevolgd en geen 1 minuut van mijn scherm weggekeken. Vond dit een zeer leuke, spannende film. Ook de acteurs hebben goed geacteerd.
Chris Hemsworth is één van mijn lievelingsacteurs, en in deze film zet hij weer een puike prestatie neer.
Ook Kristen Stewart speelt haar rol goed, al zie ik haar het liefst in de Twilight films.
Kortom, film is het kijken waard!
Alexander
In de Amerikaanse avonturenfilm 'Snow White And The Huntsman' wordt het wereldberoemde sprookje 'Sneeuwwitje En De Zeven Dwergen' van de Duitse gebroeders Grimm op eigenzinnige wijze herverteld. En met succes! De Engelse regisseur Rupert Sanders heeft er, gewapend met een budget van circa 170 miljoen dollar, een mooie film van gemaakt. De prent is erg sfeervol, de locaties zien er prachtig uit, de cameravering is leuk, de dialogen zijn in orde, de decors zijn knap, de kostuums en de rekwisieten zien er geweldig uit, de speciale effecten overtuigen, de acteerprestaties zijn doeltreffend, de actiescènes zijn geloofwaardig,... Wat mij betreft een dikke aanrader!
loading