Mijn Avonturen door V. Swchwrm (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS GESPROKEN. Ik, V. Swchwrm, negen jaar, wil schrijver worden. Niet 'zomaar' een...
Mijn Avonturen door V. Swchwrm

Mijn Avonturen door V. Swchwrm

Familie Kids Avontuur
Taal: Nederlands Jaar: 2011 Duur: 1 u 15 min

NEDERLANDS GESPROKEN. Ik, V. Swchwrm, negen jaar, wil schrijver worden. Niet 'zomaar' een schrijver, maar een schrijver van ongewone boeken. Boeken waar mensen van omvallen. Dat doe ik in het geheim, alleen mijn grootvader weet het. Want als je zoiets hardop zegt, word je het juist niet. Met mijn schrijfsels wil ik in de gunst raken van niemand minder dan de Koningin, die qua leed toch wel wat gewend is. Alleen de eerste zin, die alles zegt, die heb ik nog niet gevonden.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Mijn Avonturen door V. Swchwrm aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Maartje
Prachtige film. Aandachtig en poëtisch; alle beelden zijn mooie plaatjes met bijzonder licht en zorgvuldig vormgegeven locaties.
Het heeft het tempo van een arthouse film en er wordt de tijd genomen om een beeldend verhaal te vertellen. Prettige karakters van onder andere Hans Dagelet en Georgina Verbaan. Een aanrader!

Reviews

Janke
Mooie gevoelige, poëtische film. Wie van Toon Tellegen houdt, zal deze film zeker kunnen waarderen. Het verhaal is wat springerig, vooral in het begin is er moeilijk een verhaallijn te ontdekken. Uiteindelijk valt het verhaal beter op z'n plek. Als je in staat bent je fantasie te gebruiken en laten prikkelen is dit zeker een prachtige film voor jou.
loading