The Bucket List (2007) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Je leeft maar een keer, dus waarom verlaat je het leven niet met stijl? Dat is wat twee kamergenoten op de...
The Bucket List

The Bucket List

Drama Komedie
Taal: Engels Jaar: 2007 Duur: 1 u 33 min

Je leeft maar een keer, dus waarom verlaat je het leven niet met stijl? Dat is wat twee kamergenoten op de kankerafdeling, een opvliegende miljardair en een intelligente automonteur, besluiten te doen als ze het slechte nieuws horen. Ze maken een lijst van dingen die ze nog willen doen voor hun dood en gaan de wijde wereld in voor het avontuur van hun leven.

Levenslessen Levensvreugde Hartverwarmend Vriendschapsdrama Adembenemende landschappen Moderne tijd Exotische locaties

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Ik ben helemaal stil en overdonderd door deze film. Niet vanwege de spannende actie, integendeel. Een prachtig, integer, meeslepend verhaal met schitterende dialogen tussen twee fantastische acteurs. Het laat je even pauzeren en nadenken over je eigen leven. Zo hoort een film te zijn.

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Anoniem
Geweldige film, laat zien wat telt in het leven en Morgan Freeman is een topacteur
Anoniem
Een film die je laat nadenken over je leven, wat wil ik nog allemaal doen voordat ik de pijp uitgaat. Qua komedie valt het mee, maar de film kijkt lekker weg. Af en toe lekker Amerikaans en voorspelbaar. Aanrader!
Kris
Deze film laat je even stilstaan bij de zin van het leven. Als je bij de poort van de hemel komt moet je twee vragen beantwoorden. Heb je plezier gehad in je leven en heb je anderen plezier bezorgd in hun leven. Enkel als je deze twee vragen positief kan beantwoorden mag je de hemel binnen. Wat zou jij doen als dat waar was? Wat zou jij doen als je wist wanneer je gaat sterven en als dat niet meer zolang duurt? Prachtige film die je gezien moet hebben.
Marjon
Een aardige en wel vermakelijke Hollywood film, die een zeer onwaarschijnlijk verhaal vertelt. De twee hoofdrollen worden gespeeld door twee topacteurs maar zelfs hen zie je moeite hebben met het onwaarschijnlijke verhaal. Het script is te dun en dat kun je zelfs met zulke goeie acteurs niet meer goed krijgen. De gedachte was aardig maar wat meer werk aan het script en de hoofdrollen had het een zeer vermakelijke film kunnen maken. Uiteraard is het nog steeds wel een prima film voor tijdens een vlucht of reis in de auto.
Astrid
Mooie en indrukwekkende film. Gaat over twee oudere mannen die elkaar ontmoeten in het ziekenhuis. Beiden hebben ze een heel ander leven gehad. Als ze horen dat ze nog maar een jaar te leven hebben gaan ze samen de wereld zien. Ze leren elkaar kennen en worden vrienden. Een film die je aan het denken zet over wat echt belangrijk is in het leven. Wat mij betreft een aanrader om te kijken.
Anoniem
Supergoede film. Zowel voor mannen als vrouwen een aanrader. De verschillende thema's zijn super krachtig samen: vriendschap, lijden, uitdaging en verdriet. Wees niet verbaasd als je bij deze film een traantje moet laten.
Johan
Wat een film... De film heeft een boodschap waardoor je snapt dat je alles uit het leven moet halen. Het blijft natuurlijk een film, maar hij is erg mooi en ontroerend. Een echte aanrader om te kijken!!
Sven
Een leuke film met een mooie boodschap.
Heeft me wel doen nadenken waarom ik nu dingen ga doen.
Vind hem soms wel wat extra lang duren en je moet er wel bij blijven om hem te volgen, het is een echt feel good movie. Je hoeft er niet bij na te denken en gewoon genieten van deze film
Sil
Ik vind de Bucket List een heel mooie en verwarmende film. Best realistisch te voelen als je in hun schoenen stond. Heb het ook met de vrouw van mijn terminale oom gekeken en we hebben er zeker van genoten en samen gehuild. Dacht eerst dat de combinatie van de acteurs niet zo fantastisch was, maar ze hebben de rollen zeer goed neergezet.
Stephan
Echt een hele goeie film.
Goed verhaal, erg goeie acteurs.
Een dikke 10
loading