Brammetje Baas (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Brammetje denkt veel na over de wereld om hem heen. Hij heeft ontzettend veel zin om naar groep drie te gaan. Maar...
Brammetje Baas

Brammetje Baas

Kids Nederlandstalig Familie
Taal: Nederlands Jaar: 2012 Duur: 1 u 19 min

Brammetje denkt veel na over de wereld om hem heen. Hij heeft ontzettend veel zin om naar groep drie te gaan. Maar dan komt hij bij de strenge meester Vis in de klas. De ouderwetse meester Vis heeft geen oog voor de binnenwereld van het bewegelijke ongeconcentreerde jongetje en zet alles op alles om Brammetje in de pas te laten lopen. De ouders van Brammetje worstelen met de vraag in hoeverre zij van hun zoontje moeten verlangen dat hij zich aanpast zonder doodongelukkig te worden.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Brammetje Baas aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Djieny
Een erg leuke en herkenbare film, denk dat elk gezin zich hierin wel herkent hoor. Haha... Leuke humor, ideeën en inderdaad leuke spelers. Super film, echte aanrader

Reviews

Anoniem
Brammetje Baas is verplichte kost voor iedereen die met kinderen met ADHD te maken heeft. Voor ouders van een ADHD'er is het een feest van herkenning. En onze kinderen vonden Brammetje echt 'baas'. Burny Bos heeft een superfilm afgeleverd...
Anoniem
Samen met mijn zoon van 4 gekeken. Erg leuke film. Zelfs voor een kind van 4 zitten er leuke en aantrekkelijke scènes in de film. Grappig was dat hij op een gegeven moment niet meer verder wilde kijken omdat er zoveel stoute dingen gebeurde. Kortom een vermakelijk gezellige familiefilm, die naast een goed verteld verhaal ook leuk en goed gemaakt is.
Anoniem
Onze zoon van 9 jaar heeft deze film samen met vriendjes gekeken en daarbij hebben ze allemaal veel moeten lachen. Het is leuk om een film te zien vanuit de gedachten van Brammetje, dat maakt de film ook erg origineel. De humor was heel leuk. De kinderen hebben hem meteen nog een keer gekeken.
Anoniem
Leuke familie/kinderfilm voor een regenachtige of vrije middag.
Annemieke Johanne
Als je adhd hebt, is dat niet grappig. Het is ook moeilijk uit te leggen aan de omgeving. Deze film maakt adhd bespreekbaar doordat het een grappige film is die een klein beetje een idee geeft hoe het is om adhd te hebben. Een aanrader voor onderwijzers en familie van adhd'ers.
Theo
Superleuke speelfilm. De kinderen hebben genoten van groot tot klein.
Marcelle
Wat een goede film, ik heb deze film samen met mijn dochter gekeken, die ADHD heeft. Bij veel dingen keken we elkaar aan en moesten we lachen, omdat het heel herkenbaar was. Ik kan iedereen deze film aanraden zeker als het gaat om de taboe die er heerst over ADHD en voor ouders die weten een beetje hoe het voor het kind zelf is.
Natasja
Wat een topfilm!! Een aanrader voor iedere ouder, maar ook voor de juffen en meesters.
Onze kids hebben genoten van de film, maar ook snappen ze nu een beetje hoe het kan dat sommige kinderen druk zijn en niet zo goed luisteren, maar dit wel zouden willen.
Nogmaals: echt een superfilm!!!!
Anoniem
Heel erg leuk, ontroerend en leerzaam. Ook voor juffen en meesters!! Grappig voor kinderen. Met tips voor ouders met drukke kinderen.
Diana
We (zoon van 9 en ik) vonden het een erg leuke film. Bram is een spontane temperamentvolle knul zoals er wel duizenden tegenwoordig een labeltje hebben. Wanneer hij zich zo moet aanpassen dat hij alleen maar prettig wordt toegesproken bij een gewenst resultaat, voelt ie zich erg slecht.... tot er een vervangende meester komt. Deze weet met een paar merendeels positieve aanpassingen Bram zijn plek te laten vinden. En hij weet zich gewaardeerd. Verplicht voer voor alle fantasieloze pedagogen (dat zijn er heel wat :) Maar gewoon een mooi verhaal voor volwassenen en kinderen.
Anoniem
Heeeeerlijke film. Zelf gezegend met ADHD is het prachtig om te zien hoe Brammetje in het leven staat. En wat opgevrolijkt door- en herkenbaar gemaakt met de animaties. Kortom, voor mij zeker de moeite waard om nog eens te kijken. Vincent.
Martijn
Echt een fantastische film! Met het hele gezin gekeken en jong (4) tot oud (11) vonden het een leuke film. Het gaat over een jongetje die heel druk is in zijn hoofd en niet goed stil kan zitten. Erg herkenbaar voor ons! Heerlijk ongecompliceerd. Mooie humor, ook voor de ouders. Soms iets te gedetailleerd, maar dat maakt het ergens ook juist zo grappig! Absoluut een aanrader!
Anoniem
We hebben deze film op een luie zondagmiddag met het hele gezin gekeken. Het verhaal alsmede de spelers stond ons erg aan. De hele film is fantastisch in elkaar gezet, met een mooi verhaal.
De kinderen hebben erg genoten van de special effects.
Wij als gezin raden deze vermakelijke film aan iedereen aan. Cijfer 8.
loading