Friends with Kids (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Als de twee laatste singles van hun hechte vriendengroep zien Jason en Julie met lede ogen aan hoe de relaties...
Friends with Kids

Friends with Kids

Komedie
Taal: Engels Jaar: 2011 Duur: 1 u 43 min

Als de twee laatste singles van hun hechte vriendengroep zien Jason en Julie met lede ogen aan hoe de relaties van vrienden compleet veranderen na de komst van kinderen. Ze besluiten het anders aan te pakken: gezamenlijk een kind opvoeden en ondertussen blijven zoeken naar de ware liefde.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Friends with Kids aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Superleuke feel good movie.

Reviews

Evera
Leuke film! Serieuzer dan ik had verwacht. De acteurs vond ik niet super uitgekozen en ik miste de chemie tussen de hoofdrolspelers. Maar ondanks dat, toch erg leuk en veel verhaal! Daar houd ik van. Zeker kijken dus!
Angelique
Een leuke onderhoudende film, leuk verhaal. Het gegeven is al eens eerder in films gebruikt en naar mijn mening nu net iets minder goed uitgewerkt. Goed acteerwerk, geloofwaardig neergezet. Helaas valt halverwege de film op dat er geen vaart in komt, vandaar het cijfer. Wel heel erg herkenbaar die druk die er op je relatie komt te staan wanneer je kleine kinderen hebt en de vaak komische situaties waar je in terecht komt. Een aanrader als je even lekker ontspannen wilt lachen en de boel wilt vergeten.
Marleen
Wat een leuke film! Dit is echt een film met een lach en een traan. En wat een herkenning als je zelf kinderen hebt en de film zet ook aan tot nadenken. Ik vond de acteurs ook goed spelen, het kwam erg geloofwaardig over. Als je houdt van een feelgood en romantische film met een traantje, dan moet je deze zeker kijken!
Misha
Echt een enige film over vriendschap en liefde. Briljant script over New Yorkers. Als je er geweest bent, herken je ze. Levensecht gespeeld door hele goed acteurs. Vooral de hoofdrolspelers zijn ontroerend, maar de bijrollen zijn ook mooi gecast. En als kers op de taart komen Manhattan en Brooklyn op hun mooist voorbij. Heb er elke minuut van genoten.
loading