This Must Be the Place (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De excentrieke Cheyenne was ooit een succesvol popster. Muziek maakt hij allang niet meer, maar hij kleedt...
This Must Be the Place

This Must Be the Place

Drama Arthouse
Taal: Engels Jaar: 2011 Duur: 1 u 53 min

De excentrieke Cheyenne was ooit een succesvol popster. Muziek maakt hij allang niet meer, maar hij kleedt zich nog dagelijks alsof hij zó het podium op moet. Zijn leven kabbelt voorbij, totdat zijn vader overlijdt. Hij vertrekt naar Amerika en zet zijn vaders zoektocht naar een oorlogsmisdadiger voort. Zijn reis voert hem dwars door het land. Hij ontmoet bijzondere mensen, ontroert ze met zijn wijsheden en grappen en laat ze in verbazing achter. Zelf voelt hij zich meer en meer thuis in het leven.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om This Must Be the Place aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
da
De afbeelding op het affiche weerhield me in eerste instantie om te kijken. Had geen zin in een film die in alles overdone was.
Maar dit was onterecht, zeer integer gespeeld en mooi opgenomen.

Reviews

Esther
Sean Penn is prachtig als Cheyenne, een Ozzie Osbourne achtige figuur.Er schuilt een scherpe maar mededogende geest in deze verlopen Rockster. laat je meevoeren op de golf van deze , op onverwachte momenten ontroerende ,droeve en hoopvolle illusie.Het leven is een droom.
Heerlijk ook David Byrne weer eens te kunnen genieten.
Hans
Sean Penn is ongetwijfeld een van de beste acteurs van de laatste 2 decennia, eigenzinnig ook, en hij speelt dan ook vaak aparte rollen in aparte films. Zo ook nu weer. Aanvankelijk komt hij over als een mix van Robert Smit (the Cure) en Ozzy (vooral vanwege het vage bijna Korsakov-achtige gedrag. Als zijn vader overlijdt ontstaat er een soort raodmovie-achtig verhaal, waarin hij op wonderlijke, ontroerende en grappig eerlijke wijze zijn inzichten deelt met leuke types. Frances Mcdomand is ook weer prachtig gecast. De film is zeer de moeite waard, vol humor en menselijkheid, en gaat ook over het terugvinden van jezelf, zij het op ongebruikelijke wijze. Een aanrader dus!
Angelique
Een zeer bijzondere (en ook wat merkwaardige) film met een goed doordacht verhaal en verrassende ontknoping. Sterk acteerwerk van Sean Penn. Prachtig hoe hij deze excentrieke rockster neerzet. En ook de andere acteurs staan garant voor bijzondere mensen. De film is wel wat traag: geen aanrader voor iemand die van actie en vaart houdt.
loading