Beowulf (2007) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Beowulf, bestrijder van monsters en verdediger van het land. Hij en niemand anders doodt het allesverslindende beest dat...
Beowulf

Beowulf

Actie 7.20
Ondertiteling:Nederlands Taal:Engels Geluid:Stereo Jaar:2007 Beeldformaat:16:9 Speelduur:1 uur en 50 minuten

Beowulf, bestrijder van monsters en verdediger van het land. Hij en niemand anders doodt het allesverslindende beest dat het Vikingrijk teistert. Hij ziet het goud en de macht van het koninkrijk als zijn rechtmatige beloning. Maar zal zijn ongebreidelde ambitie uiteindelijk geen vreselijke tol van hem eisen?

Huurprijs: €2,99 of 6 Moviepoints     Huurperiode: 2 dagen

Deze film komt ook voor in

Reviews (1)

7.20/10.0
8
mario
13-04-2014
Een aanrader, een combinatie van mocap en pure animatie die het onderste uit de kan schraapte voor de periode waarin deze film is gemaakt. Het klassieke verhaal is redelijk intact gehouden en desondanks de injectie van de moderne moraal is het nog steeds even krachtig. Zelfs al heeft iemand de andere verfilmingen en adaptaties van het verhaal gezien, van de 1999 versie met "The Highlander" Christopher Lambert, via the 13th warrior tot de 2012 versie Outlander, dan nog is deze versie de moeite waard.
loading