I Want to be a Soldier (2010) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Als de 8-jarige Alex er twee broertjes bij krijgt gaat alle aandacht van zijn ouders naar de tweeling....
I Want to be a Soldier

I Want to be a Soldier

Drama
Taal: Engels Jaar: 2010 Duur: 1 u 25 min

Als de 8-jarige Alex er twee broertjes bij krijgt gaat alle aandacht van zijn ouders naar de tweeling. Alex, die gekwetst is, ziet maar één voordeel in de baby's; nu kan hij eindelijk een tv op zijn kamer krijgen. Als zijn ouders er uiteindelijk een voor hem kopen raakt hij gefascineerd door de duistere programma's en gewelddadige computerspellen. Hierdoor wordt hij steeds meer een kindsoldaat in zijn eigen denkbeeldige wereld. Zijn droom om astronaut te worden, aangemoedigd door zijn denkbeeldige vriend Kapitein Harry, wordt verdrongen door de dagelijkse training van Sergeant John Cluster, een Amerikaanse soldaat. John laat Alex zien dat geweld het beste wapen is, niet alleen tijdens oorlog voeren, maar ook in het dagelijks leven.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om I Want to be a Soldier aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading