Wrath of the Titans (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Tien jaar nadat hij de monsterlijke Kraken versloeg, probeert Perseus met zijn zoon een rustig bestaan op te...
Wrath of the Titans

Wrath of the Titans

Actie
Taal: Engels Jaar: 2012 Duur: 1 u 35 min

Tien jaar nadat hij de monsterlijke Kraken versloeg, probeert Perseus met zijn zoon een rustig bestaan op te bouwen. Ondertussen barst er een grote strijd los tussen de goden en de Titanen. Nu de goden zijn verzwakt doordat de mensheid ze niet meer aanbidt, verliezen ze de controle over de gevangen genomen Titanen en hun meedogenloze leider Kronos. Als Zeus wordt verraden door Hades en naar de Onderwereld wordt ontvoerd, kan Perseus zijn roeping niet langer negeren. Lukt het hem Zeus te redden en een einde te maken aan de toorn van de Titanen?

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Wrath of the Titans aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Jacques
Zalige film, heel goed gemaakt en mooie special effecten vond ik! Normaal ben ik niet voor deze films maar omdat ik de eerste heb gezien wou ik ook de tweede zien.
Het is zeker een aanrader. Ik heb hem gezien in 3D en de effecten waren zeer goed.

Reviews

Jaap
Ik heb de 3D versie gehuurd. Het duurde even voordat ik in het verhaal zat, maar toen dit eenmaal gebeurd was vond ik de film best goed. Niet echt een film die ik voor een tweede keer zal bekijken. De effecten met 3D waren leuk maar ook niet spectaculair. Al met al wel een goede voldoende!
Anoniem
Ik heb de trailer gezien. De rest van de film was eigenlijk overbodig. Wel vermakelijk, maar net even te kort 'gemaakt'. Net zoals sommige, eerste, Marvel films had deze film een iets te snel overlopende tijdsspanne. De Goden in het verhaal hadden iets minder menselijk mogen zijn en de held van het verhaal had iets bruter mogen zijn. Ik geef deze film een kleine zes.
Martin
Erg leuke film! Normaal zijn wij niet zo van dit soort films, maar deze was echt leuk! Goede acteurs, mooie effecten en een leuk verhaal! Een aanrader!
Yvonne
Redelijke film binnen zijn genre. Actie, spektakel, humor en een beetje romantiek. De verhaallijn is overzichtelijk, misschien wel iets te. Special effects zijn zoals je ze kan verwachten bij een dergelijke film. Groot en bombastisch. Een vader / zoon relatie wordt in verschillende versies belicht. Leuk voor een avond verstand op nul en een makkelijk te kijken film.
Kevin
Leuke film als je van het genre houdt.
De special effects en decors/omgeving maken de film.
De verhaallijn is logisch, bevat actie en humor en is goed te volgen.
Renate
Goede actie/fantasy film, zeker als van dit genre houdt. Mooie special effects en een goed te volgen verhaallijn. Het einde had van mij wel wat beter en spannender gekund.
Jitteke
Het verhaal van de film wordt duidelijk verteld, zeker voor de kijker die niet thuis is in de Griekse mythologie is dit ook goed te volgen. De beelden gaan tijdens de actiescènes soms wat snel maar de film zelf heeft genoeg vaart om dit niet als storend te ervaren. Mooie en verrassende vertolking van alle figuren.
Nick
Niet helemaal wat ik ervan verwachtte, maar ik ben weer enige tijd afgeleid geweest. Special effects zijn goed maar vooral ook goed verdeeld over de film. Het verhaal is simpel, maar zeker vermakelijk.
Ton
Het is een mooie fantasyfilm met geweldige effecten erin verwerkt. Het verhaal is niet altijd even boeiend, maar in 3D is hij de moeite waard!
Esmer
Leuke film. Best wel spanning erin. Vooral als je het 3D kijkt zijn sommige effects wel cool. Met dat stukje toen een bijl op je af kwam bijvoorbeeld. :P
Wat wel jammer is, is dat er niet echt naar een geliefde wordt geleefd tijdens de gevechten. Opeens zoende hij met iemand van blauw bloed. Voor mij is het een 7.
Vivian
Inderdaad weinig meeslepend en episch. Je kunt zoveel kanten op met de Griekse mythologie en sage, maar het team achter Wrath of the Titans weet dit nog niet eens half te brengen.

Met het plot is op zich niks mis, maar het script en vooral de manier hoe dit alles in beeld wordt gebracht is gewoon erg teleurstellend. Alles komt zo halfjes of onnozel over als je er teveel bij gaat nadenken. Daar komt ook nog bij dat het evenwicht tussen alles nogal wat onduidelijk is of soms zomaar omdraait. Goden zijn het ene moment almachtig en het andere moment nog kwetsbaarder dan een mens.

De productie zelf is okay, zoals kostuums en locaties zijn prima. CGI is mooi gedaan.
Anoniem
Dit is een geweldige actiefilm, precies zoals het hoort. Het heeft een goede verhaallijn, welke ook prima is uitgewerkt. Ik vond het erg leuk dat men eens een ander persoon uit de Griekse mythologie heeft gebruikt als hoofdpersoon. De beelden zijn mooi geschoten en de actiescènes zijn goed gemaakt. Ook heb ik niets te klagen over de acteerprestaties. De film was voor mij precies zoals dit soort films behoort te zijn. Goede actie afgewisseld met een prettige monoloog. Een absolute aanrader.
Isabelle
Aanrader als je van dit genre houdt.
Mooi vormgegeven en hele gave special effects. Verder zit er een goed verhaal in en blijf je van het begin tot het eind aan je televisie gekluisterd.
Ook wordt er goed geacteerd, maar dat was op zich ook wel te verwachten met deze cast.
Zeker een aanrader voor een avondje wegduiken in een andere wereld.
Anoniem
Goede film als je van dit genre houdt. Mooie special effects. Beetje jammer van het einde. Verhaallijn is niet heel goed, maar kijkt lekker weg.
Ingrid
Fijne avonturenfilm, met soms spannende stukken en goede, soms fantastische, special effects. Acteerwerk was prima. Goede acteurs. Alleen erg jammer dat het einde zo langdradig was! Had er eerlijk gezegd iets meer van verwacht met al de goede reviews hier.
Merijn
Erg goede film als je van dit genre houdt. Mooie vormgeving wat betreft de verschillende monsters en hele gave special effects. Verder zit er ook een prima verhaal in en wordt er goed geacteerd. Dat was op zich ook wel te verwachten met deze cast. Niet teveel flauwe grapjes die wel eens plaatsvinden in dit soort films. De spanning wordt op die manier goed vastgehouden. Zeker een aanrader voor een avondje verstand op nul en wegduiken in een geheel andere wereld!
Anoniem
Redelijke film over de grote goden van het Griekse tijdperk. Verhaallijn is niet zo heel best, maar vooral door de special effects is deze film de moeite waard om gezien te hebben. Wel even je verstand op nul zetten.
Nicole
Nou dit is tenminste nog eens een goede film, heb er eigenlijk ook geen woorden voor. Een prachtig en indrukwekkend vervolg op "Clash of the Titans'! Ook deze film heeft echt geweldige special effects, de cast is weer erg goed, perfect camera werk. De film is gewoon supergoed en mooi om te zien, de goden, de wezens uit de onderwereld, de reusachtige eenogen etc. zien er ruig en tof uit. Qua omschrijving heb ik niks meer toe te voegen. Al met al zeker wat mij betreft een super topfilm om te kijken. Het zou mij niet verbazen als er nog een derde film uitkomt, wat zeer welkom is!
Anoniem
Een goed vervolg op deel 1. Uiteraard weer fantastische special effects en spectaculair uitziende Titans. Als acteur komt Liam Neeson als Zeus er beter uit dan zijn zoon Perseus. Ook Cronos de oppergod ziet er fantastisch uit. De geschiedenis van de Griekse godenwereld wordt in deze film onrecht aangedaan, maar 'what the heck'. Af en toe doen de 3 broers Zeus, Hades en Poseidon je denken aan een versie van ZZ-top. Ik ben benieuwd of er nog een vervolg komt want het godenwereldje wordt aardig uitgedund. Alleen al vanwege de special effects en de spektakelgevechten een absolute must.
Alexander
'Wrath Of The Titans', van de uit Zuid-Afrika afkomstige regisseur Jonathan Liesbesman, is een Amerikaanse productie die ruim 150.000.000 dollar gekost heeft. Het is een avontuurlijke, fantasievolle actiefilm geworden in de trend van zijn voorganger 'Clash Of The Titans' uit 2010. Het verhaal is leuk, het tempo is goed, er wordt overtuigend geacteerd, er is voldoende spanning, de landschappen en decors zijn indrukwekkend, de effecten zijn over het algemeen geslaagd te noemen... En ook nu zijn Sam Wortington, Liam Neeson en Ralph Fiennes weer van de partij, als respectievelijk 'Perseus', 'Zeus' en 'Hades'. Deze blockbuster moet het hebben van actie en van de speciale effecten. Verwacht geen getrouwe weergave van de Griekse mythologie... Met het verstand op nul best genietbaar...
loading