Sleep Tight (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Het verhaal van de modaal uitziende Cesar, die zijn fundamentele depressie en apathie voor zijn medemens steeds...
Sleep Tight

Sleep Tight

Thriller
Taal: Spaans Jaar: 2011 Duur: 1 u 37 min

Het verhaal van de modaal uitziende Cesar, die zijn fundamentele depressie en apathie voor zijn medemens steeds meesterlijk heeft weten te verbergen door zich voor te doen als een welopgevoede en hardwerkende gentleman. Het enige wat hem dagelijks op de been houdt, is zijn drang de mensen rondom hem ongelukkig te maken. Een afschuwelijk geheim dat hij enkel deelt met zijn stomme en bedlegerige moeder. Wanneer hij zijn aantrekkelijke en opgewekte huisgenote Clara leert kennen, wendt Cesar zijn charmante alter ego aan om haar het leven zo weerzinwekkend mogelijk te maken.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Sleep Tight aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Goede film, tempo ligt op sommige momenten niet erg hoog, maar je verliest de spanning niet. Hoofdrolspelers spelen buitengewoon goed. Goed bedacht verhaal. Het enige wat ik erg jammer vind is dat het einde vraagtekens oproept. Dit punt valt goed te maken als er een deel 2 komt, waar ik op hoop! Ik geef de film een 8!

Reviews

Eliza
Euhm, weet je... Het is zeker ziek dat je mensen tergt om zelf een beetje geluk te voelen. Maar verder vond ik het een bar slechte film. Eigenlijk jammer want had er meer van verwacht.
Anoniem
Een film met een zieke geest, je moet er echt van dit type genre houden. Het is een film die langzaam op gang komt, maar wel een climax heeft. Ik zou hem zelf niet aanraden als gezelligheidsfilm. Verder is het acteerwerk uitstekend en een goed uitgewerkt verhaal.
Anoniem
Film is in het Spaans, vervelend omdat je adhv de titel verwacht dat het een Engelstalige film is. Het steeds moeten lezen van de ondertiteling leidt af van de film.
Verder niet mijn smaak film.
loading