The Cabin in the Woods (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Vijf studenten, twee meiden en drie jongens, gaan een weekendje weg naar een afgelegen blokhut in het bos....
The Cabin in the Woods

The Cabin in the Woods

Horror Komedie 7.13
Ondertiteling:Nederlands Taal:Engels Geluid:Stereo Jaar:2011 Beeldformaat:16:9 Speelduur:1 uur en 31 minuten

Vijf studenten, twee meiden en drie jongens, gaan een weekendje weg naar een afgelegen blokhut in het bos. Bij aankomst blijken ze op geen enkele manier contact te kunnen maken met de buitenwereld. Ze gaan op onderzoek uit in het huis en vinden een verzameling vreemde voorwerpen. Als een van de meiden uit een boek begint voor te lezen, zet ze een reeks huiveringwekkende gebeurtenissen in gang.

Deze film komt ook voor in

Reviews (33)

7.13/10.0
8
Anoniem
05-05-2014
Ik vond het een goede film. Horror, actie en humor. Een leuke film als je er niets van verwacht, zeker de moeite waard om hem te huren!
10
Anoniem
12-01-2014
Toen ik deze film keek vond ik 'm hem leuk. Eerst dacht ik wel ff heftig. Dat sprak me vooral aan. Toen ik hem keek viel 'ie best mee. Maar sws kijken, deze is baas.
Later.
Oja ik vind het einde vaag dat is wel jammer ik had deze op zich beter verwacht.
10
Emre
04-07-2013
Ik was wel een beet je bang van die mensen. Ik vond het raarste met die spiegel. Maar waarom werden ze nou uitgekozen? Ik vond hem best wel leuk. Ik vind de mensen die de tv show in de film bedacht hebben ziek. Maar ik vond hem wel leuk. Dus huur de film. Kijk wel uit met mensen onder de 12 jaar. Lees dit.
6
Danny
15-05-2013
Ja, uhm ja... Het is een rare horrorfilm (apart) ik vond het begin erg nep en saai maar later een beetje, aan het eind werd het wel leuk! Ach jah volgende keer beter
8
Anoniem
09-02-2013
Cabin in the Woods is weer eens wat anders dan de standaard horrorfilm. Als fan van Joss Whedon raad ik het zeker aan om deze film ook eens te kijken. Daarnaast speelt Fran Kranz in deze film, wat ik een ontzettend leuke acteur vind. Het is spannend, duurt niet te lang en heeft een paar onverwachte twists.. Leuk om met vrienden te kijken en op de bank te griezelen :)
5
Gaby
01-02-2013
Cabin in the Woods: best leuke verhaallijn en leuk bedacht dat ze zelf hun eigen dood inleiden. Maar wel beetje weinig actie op zich en gemakkelijke en voorspelbare actie aanvallen. Zou de film niet voor de tweede keer gaan kijken, maar één keer is zeker wel de moeite waard.
6
rene
11-12-2012
Ik vond het wel een leuke film en een goed verhaal. Alleen vond ik het een beetje voorspelbaar wat er zou gaan gebeuren en ik vond het ook niet dat je zegt: dit is echt een goede horrorfilm. Ik zou de film niet nog een keer willen zien, maar voor de eerst keer is het beste wel oké.
4
Anoniem
29-11-2012
Helaas vond ik het niet zo'n goeie film. Er zit niet echt een verhaal in. Van het begin van de film weet je eigenlijk niet over wat het gaat. Als het dan toch onder 'horror' valt, dan mocht het nog best wel griezeliger en bloederig zijn. Het enige dat mij boeide was hoe het zou aflopen met de personages.
8
Collin
19-11-2012
Ik was zeer verrast en vond het een hele goede film. Het verhaal was een classic verhaal: 5 vrienden, weekendje weg, veel bloed, maar door de verassende en zeer orginele wendingen en gebeurtenissen was dit totaal niet wat ik had verwacht. Ik heb tot het einde van de film geboeid zitten kijken op het puntje van mijn stoel.
8
Eliza
18-11-2012
Was erg verrast en heb enorm genoten van de film. Het is gebaseerd op oude kwade 'geesten' en pas halverwege de film krijg je duidelijkheid over het waarom van de film. Hieruit blijkt dan ook duidelijk dat het geen standaard griezelverhaal is en dat het een hele andere wending krijgt dan ik had verwacht. De acteurs doen hun werk goed en ik vond het verfrissend dat het geen bekende acteurs waren. Het speelt mooi in op de nieuwsgierigheid van de mens, die daarom altijd doet wat hij niet zou moeten doen. Zeker het kijken waard en daarom ook een 8.
7
Kevin
07-11-2012
In eerste instantie lijkt hij heel voorspelbaar maar ze hebben hem toch anders dan anders weten te maken.
De acteurs zijn niet A-level, maar dat maakt bij deze film niet zo veel uit.
Leuke film om 's avonds te kijken en waar je niet al te diep bij na hoeft te denken.
7
Fransien
04-11-2012
Leuke film, het kan spannender. Je vraagt je alleen wel tot het einde af: gaan de mensen het halen..........?
7
Anoniem
01-11-2012
Vermakelijke film. Wel redelijk voorspelbaar wat er allemaal gebeurt, op het einde na.
6
Anoniem
17-10-2012
Een spannende horrorfilm met schrikwekkende momenten waardoor je even wakker geschud wordt. Een verbazingwekkende film, met een nieuwe draai die je niet in alleen horrorfilms ziet. De film is niet helemaal voorspelbaar en dat maakt het juist weer leuk om naar te kijken. Mijn verwachting van de film lag iets hoger, maar kort gezegd: het is geen tegenvaller!!
8
Anoniem
14-10-2012
Bloedstollende horrorfilm passend in de reeks 'Walking Dead'. Met als bon-bonnetje Sigourney Weaver (Alien) in de laatste paar scènes. Cabin in the Woods is van het genre horror waarbij je je hoopvol afvraagt: zullen de hoofdpersonen het deze keer wel halen? Wat moet je namelijk nooit doen in zulke zombie-verhalen? Uit elkaar gaan. Ofwel, wat moet je júist doen om te kunnen overleven? Bij elkaar blijven! Juist. Maar ja, in zulke horrorfilms blijven leden en maten nooit lang bij elkander... (pun intended). Zet je schrap en kijk niet in je eentje!
9
Nicky
13-10-2012
Ok, dit vond ik echt een geweldige film!
Je bent geneigd te denken weer zo'n slechte slappe niet originele horror in een huisje in het bos.... maar das zeker niet waar.
Deze film onderscheidt zich zeker wel.
Het begin vind ik ook niet zo langdradig voordat het spannend wordt.
Ik heb de hele film in spanning zitten kijken en ga deze ook zeker aan mijn collectie toevoegen.
De acteurs waren ook niet slecht... de spanning begint al snel als ze in het huisje zijn.
Sommige stukjes deden me qua idee wel aan Panic Room en The Cube denken.
Bijna bij het einde met de monsters zag het er wel beetje nep uit, maar hoe ze zich daar redden vind ik ook super.
Al met al een aanrader!
9
Raimond
06-10-2012
Wat een superfilm! Dit is de film waarop je zit te wachten. Het is enorm spannend, goede special effects, aardig geacteerd en een erg vermakelijk verhaal. Je denkt dat je naar een horrorfilm kijkt met de geijkte ingrediënten: groepje tieners, oud huis in een bos en een moordenaar, maar de film krijgt ineens een heel andere wending. Ik had het zelfde gevoel als bij From Dusk till Dawn, van Quintin Tarantino, alhoewel ik die nog veel beter vond. Van begin tot eind wil je weten wat er gaat gebeuren.
6
Bianca
29-09-2012
Een horrorfilm zoals je hem kunt verwachten. Vele monsters. Ranzige ongelukken. Al zijn dit soort films niet de films met een echt diepgaand verhaal er in. Maar daar moet je dan ook maar van houden natuurlijk. Verder kun je ervan verwachten wat je verwacht van zo’n film als deze. Al zit er in deze horror echter een bijzaak in deze film die voor al de gebeurtenissen zorgt.
De film is met vijf personen die naar een hutje gaan in het bos. De naam zegt het al: 'Cabin Woods'. En daar worden ze door wetenschappers in de gaten gehouden. Deze wetenschappers lokken hen naar de kelder. En daar staat de kelder vol met spullen. En via die spullen wordt bepaald met welk monster ze te maken krijgen. Wil je weten welke? Dan moet je dus gauw de film gaan kijken.
10
Mike
18-09-2012
Hele goede film. Spannend, origineel en een heel goede ontknoping.
10
Anoniem
16-09-2012
Goede film met een spannende opbouw. Er zaten een paar goede schrikmomenten in. Vanaf het begin word je in de film meegenomen. Goed acteerwerk en special effects. Voor de horrorliefhebber is deze film een aanrader.
6
jp
16-09-2012
Film is een beetje vreemd. Verhaal was op zich OK, maar heeft niet mijn interesse gehouden. Wanneer je van een vreemd verhaal houdt, is het eventueel een aanrader. Achteraf kan je er nog even over nadenken.
8
Anoniem
14-09-2012
Een spannende film en een totaal onverwacht plot.
Kijken!
6
Marcel
08-09-2012
Aangezien deze horror uiteindelijk geen standaard horrorfilm is, konden wij niet echt griezelen, want het verhaal haalt je steeds uit de horrorscène. Jammer, had er meer van verwacht.
6
Anoniem
04-09-2012
Niet onvermakelijk, maar daar houdt het voor mij betreft wel op. Spanning was niet echt te voelen, maar toch ben je nog net wel geïnteresseerd om de film af te kijken. Matige film en wat mij betreft zeker ook geen aanrader.
8
Anoniem
30-08-2012
Vergeet alles wat je weet over horror-films!!! Of nee, wacht, onthoud alles wat je weet over horrorfilms. Want alles wat je weet van horrorfilms wordt tegen je gebruikt in 'Cabin in the Woods'. De film speelt vrolijk met de conventies van de slasher-movie en de zombiefilm, waardoor alle momenten die niet eng zijn meteen grappig worden, of een a-ha erlebnis, of allebei.
Gemaakt door liefhebbers, voor mensen die wel houden van horror, maar het niet té serieus nemen.
7
Marion
29-08-2012
Leuke film, spannend maar met een beetje vreemd einde waar je eigenlijk geen einde verwacht.
8
Dan
27-08-2012
In het begin heeft deze film een vrijwel standaard verhaal zonder veel spanning, maar als je geduld hebt wordt je goed beloond. Het einde is zeer apart, onverwacht en interessant. De film combineert milde gruwelijke scènes met goede Sci-fi ideeën, een beetje Fringe-achtig. Dit is niet de gewone horrorfilm en het is zeker het geld waard. Ik wil graag ook de follow-up zien.
7
Merijn
26-08-2012
Film met een leuke twist. Het acteerwerk is prima en de special effects zijn soms erg goed en soms een beetje te zeer weggelopen uit een goedkope videogame. Ergens in het midden van de film kreeg ik het gevoel: "waar gaat dit heen". Maar aan het einde werden er een aantal dingen duidelijk waardoor het verhaal begrijpelijker werd. Al met al een prima film als je de wisselende special effects voor lief neemt....
1
Anoniem
25-08-2012
Ik zal wel allemaal duimpjes omlaag krijgen, maar ik vond deze film dus echt een tegenvaller. Film op zich was leuk, leuke humor en wel spannend. Maar al die ophef erover is onzin en dit is geen must see film. Het is niet zonde van je geld maar verwacht nou geen verrassingen. Als je een beetje hersenen hebt, weet je in begin van film al hoe het zit. en ook de 'wezens' vond ik erg nep gemaakt, echt zo van Photoshop. Een 1 om het overdreven puntengemiddelde wat realistischer te maken. (geef de film persoonlijk een 7)
6
René
23-08-2012
Ik had hoge verwachtingen van deze film, wilde hem graag in de bios zien maar was helaas van het witte doek verdwenen. Het uitgangspunt vond ik vernieuwend, sterk begin, maar uiteindelijk ontbreekt het qua spanning. Halverwege wordt het voor mij althans allemaal te voorspelbaar en het einde had voor mij wat meer uitgedacht mogen zijn. Leuk om gezien te hebben maar vind het geen topper in zijn genre.
10
Anoniem
22-08-2012
Al een tijdje zitten wachten op deze eigenlijke Sci-fi/Horror. Dit is een filmgenre op zich waar eigenlijk alles in zit. Een meesterlijke draai aan het eigenlijk altijd zo saaie genre. Voor de echte hardcore horrorfans geen must. Ik vond het echt meer dan ik er al van verwacht had. Goddard en Whedon maken hun baanbrekend werk met films als Cloverfield en Toystory meer dan waar. Let wel, deze film lijkt geenszins op één van deze films. Er zitten wel komische momenten in de film maar dit komt ten goede van de film. Leuk detail is dat er totaal geen tijdslijn in de film zit. Van een rode ouderwetse analoge telefoon tot allerlei hightech. Een absolute topper in z'n eigen gemaakte genre. Topper.
8
Nicole
22-08-2012
Inderdaad een hele aparte horrorfilm en net zoals de omschrijving al zegt: inderdaad er zijn wendingen in de film die niet voorspelbaar zijn. Het leuke aan deze film is dat er ook een stukje humor in verwerkt zit, maar de spanning toch hoog blijft. Het is wel een film die je moeilijk kan beoordelen, omdat je bij sommige stukken denkt: "hmm matig", en de andere scènes zijn weer boeiend en goed. Maar ten eerste vond ik de cast erg goed, en de special en visual effects zijn zeker niet slecht. Het is ook zeker geen film voor iemand met een zwakke maag, want er zitten bloederige en misselijk makende scènes in. Wel vond ik het einde van de film wat jammer en snel afgekapt, maar dat maakt de rest zeker niet minder! Heb zeker geen spijt dat ik deze film gekeken heb, en net zoals ik al eerder zei: een apart verhaal en de spanning blijft er goed in. Het is dus geen alledaagse horror. Persoonlijk zou ik hem toch aanraden om te kijken, voor de echte horrorfans zeker geen teleurstelling. Alles bij elkaar genomen een goede vermakelijke film. Zou zeggen kijk en oordeel zelf?
6
Anoniem
21-08-2012
Na het zien van 'The Cabin in the Woods', weet ik eigenlijk niet zo goed wat ik van deze film moet denken. Echt horror vind ik het niet, ook al zijn de special / visual effects zeker niet slecht te noemen. Er zijn dan ook een aantal goede Blood & Gore scènes, zeker tegen het einde van de film. Maar het blijft allemaal toch meer comedy dan horror. Feit dat Drew Goddard en Joss Whedon al samen werkten bij series als 'Buffy the Vampire Slayer' en 'Angel' voorspelt eigenlijk al niet veel goeds, aangezien ik die series absoluut niet hoog in het vaandel heb staan. Ik kende het verhaal achter deze film niet en had ook nog geen trailers gezien. Vanwege de goede recensies toch besloten om deze film te kijken. En verrassend was deze film zeker! Ik vond het geen topper, maar wel de moeite waard.
loading