The Curse of La Llorona (2019) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De tijdloze legende La Llorona is de Wenende Vrouw. Wie 's nachts haar roep hoort, is ten dode...
The Curse of La Llorona

The Curse of La Llorona

Horror
Taal: Engels Jaar: 2019 Duur: 1 u 29 min

De tijdloze legende La Llorona is de Wenende Vrouw. Wie 's nachts haar roep hoort, is ten dode opgeschreven. Ze sluipt door de schaduwen op jacht naar kinderen om haar eigen overleden kinderen te vervangen. In deze film waart La Llorona rond in het Los Angeles van de jaren 1970. Een maatschappelijk werkster en haar jonge kinderen worden een angstaanjagende bovennatuurlijke wereld ingezogen, nadat ze de waarschuwing negeren van een moeder die wordt verdacht van het in gevaar brengen van haar kind.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Curse of La Llorona aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Filip
Een goede horrorfilm. Producer is James Wan, bekend van de conjuring en Annabelle franchise en die staat gerant voor kwaliteit. Absolute aanrader voor de liefhebber van het genre.
loading