Martha Marcy May Marlene (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Achtervolgd door pijnlijke herinneringen en toenemende angstaanvallen ontsnapt Martha aan een...
Martha Marcy May Marlene

Martha Marcy May Marlene

Drama Thriller 7.55
Ondertiteling:Nederlands Taal:Engels Geluid:5.1 Jaar:2011 Beeldformaat:16:9 Speelduur:1 uur en 38 minuten

Achtervolgd door pijnlijke herinneringen en toenemende angstaanvallen ontsnapt Martha aan een gewelddadige sekte en keert terug naar huis om bij haar oudere zus Lucy en haar man Ted te gaan wonen. Zonder andere familie om op terug te vallen, probeert Martha zich wanhopig aan te passen aan de levensstijl van Ted en Lucy. Nachtmerries over de sekte die haar gehersenspoeld hebben voorkomen dat ze contact zoekt met de enige mensen die in staat zijn haar te redden. Terwijl Martha's isolement groeit, escaleert haar ernstige paranoia.

Huurprijs: €2,99 of 6 Moviepoints     Huurperiode: 2 dagen

Deze film komt ook voor in

Reviews (1)

7.55/10.0
8
Anoniem
04-11-2012
Mooi acteerwerk en spannende locaties. Vergt wel een aandachtige manier van kijken want de locaties wisselen onverwacht. Zou een filmhuis kunnen zijn. Je moet wel goed in je vel zitten om de film te kijken want het is voor het grootste deel een beladen sfeer. Wij waren er wel een beetje moe van. Het einde kun je nog wel een tijdje over napraten in ieder geval.
loading