The Front Runner (2018) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. The Front Runner vertelt het verhaal van de opkomst en ondergang van senator Hart, die de aandacht van jonge...
The Front Runner

The Front Runner

Drama
Taal: Engels Jaar: 2018 Duur: 1 u 49 min

The Front Runner vertelt het verhaal van de opkomst en ondergang van senator Hart, die de aandacht van jonge kiezers wist te grijpen en als koploper van de democratische presidentskandidaten werd beschouwd. Zijn campagne werd echter naar de achtergrond gebannen door zijn buitenechtelijke relatie met Donna Rice. Terwijl roddeljournalistiek en politieke journalistiek voor het eerst in elkaar overgingen, kon senator Hart niet anders dan uit de verkiezingen stappen, en daarmee een blijvende indruk achter te laten op de Amerikaanse politiek en het wereldtoneel.

Gary Hart Politiek drama Kostuums Jaren '80 Amerikaanse politiek

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL Stereo 16:9

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading