Law Of The Lawless 01 (2002) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Geïnspireerd door ware feiten vertelt de epische tv-serie Law of the Lawless het verhaal van de opkomst van...
Law Of The Lawless 01

Law Of The Lawless 01

Series Misdaad
Taal: Russisch Jaar: 2002 Duur: 51 min

Geïnspireerd door ware feiten vertelt de epische tv-serie Law of the Lawless het verhaal van de opkomst van een Russische maffiabende tussen 1989 en 2000. Een meeslepende en realistische misdaadserie vol actie en intrige. AFLEVERING 1: Na twee jaar in militaire dienst keert Sasha Belov in 1989 terug naar Moskou. De wereld is compleet veranderd door de perestrojka van Gorbatsjov. Zijn jeugdvrienden, bijgenaamd de Bij en Kosmos, zijn nu gangsters. Zijn vriendin Lena dreigt hem te verlaten. Terwijl hij probeert om het met Lena bij te leggen, komt Sasha erachter dat zij iets te maken heeft met een notoire onderwereldbaas, bijgenaamd De Vlieg. Er ontstaat een conflict tussen de twee mannen, waarbij een familielid van De Vlieg, de hooggeplaatste politieman Kaverin, een dubieuze rol speelt...

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Law Of The Lawless 01 aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
John
In de eerste minuten van deze eerste aflevering van Law of the Lawless was ik bang dat het weer zo'n 'nep' en 'goedkope' kopie was van standaard 1 Euro Hollywood actionfilms. Maar naarmate de minuten verstreken, werd het verhaal realistischer. Wat er in deze film gebeurt, voelt 'echt' aan. Geen 'hoofdrolspeler die altijd wint' verhaal, maar een realistisch verhaal, waarbij de acteurs zo uit het werkelijke leven gestapt lijken te zijn! Aanrader.. ook de vervolgfilms zijn zeker interessant.

Reviews

Anoniem
Harde realistische eerste aflevering, waarin we kennismaken met de personages, die daarin stevig worden neerzet en de kijker meeneemt naar de keiharde wereld van jonge mannen na de Perestroika. Alle acteurs spelen met overtuiging hun rol, het camerawerk is uitstekend, dikwijls bijna op de huid van de personages gefilmd. Daardoor ontstaat een harde realistische wereld; Ook geeft de film een aardig kijkje in de denk- en gevoelswereld van de Rus en zijn normen en waarden.
Absoluut een aanrader voor mensen die van harde maffia en politieseries houden. Alle acteurs spreken Russisch, wat de sfeer van de film zeker ten goede komt. Jammer alleen, dat de hele aftiteling alleen in het Russisch is, waardoor wij niet de namen kunnen lezen van de acteurs en de regisseur. Ik geef deze aflevering een dikke 8 en kijk uit naar het vervolg.
loading