My Week With Marilyn (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. In de zomer van 1956 bracht filmicoon Marilyn Monroe voor het eerst een bezoek aan Engeland voor de opnames...
My Week With Marilyn

My Week With Marilyn

Drama
Taal: Engels Jaar: 2011 Duur: 1 u 35 min

In de zomer van 1956 bracht filmicoon Marilyn Monroe voor het eerst een bezoek aan Engeland voor de opnames van The Prince and the Showgirl, waarin zij het scherm deelde met Brits acteur en legende Sir Laurence Olivier, die de film tevens regisseerde. In dezelfde zomer mocht de net aan Oxford afgestudeerde Colin Clark voor het eerst voet zetten op een filmset. Hij neemt een baantje aan als 3e assistent op de set van The Prince and the Showgirl, een ervaring waar hij 40 jaar later een boek over schrijft.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om My Week With Marilyn aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Lies
Mooi gefilmd, zeer realistisch gespeeld. Marilyn lijdt, als zoveel ware sterren. Dit is groots te beleven in de film. De film neemt je mee naar een andere wereld. Een wereld waarin film nog magisch was en roem een mysterie.
loading