One for the Money (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Geboren en getogen Jersey girl Stephanie Plum is in korte tijd zowel haar baan als auto kwijtgeraakt en is op...
One for the Money

One for the Money

Actie Komedie
Taal: Engels Jaar: 2012 Duur: 1 u 27 min

Geboren en getogen Jersey girl Stephanie Plum is in korte tijd zowel haar baan als auto kwijtgeraakt en is op zoek naar een manier om snel wat geld te verdienen. Uit wanhoop besluit ze een baantje aan te nemen als premiejager bij het tweederangs saneringsbureau van haar onbetrouwbare neef. Gewapend met haar pepperspray, zelfverzekerdheid en grote mond gaat ze achter voormalig politieagent en moordverdachte Joe Morelli aan, die niet alleen op de vlucht is, maar ook nog eens Stephanie haar hart brak op de middelbare school. Naast het binnenhalen van een grote som geld, zou het oppakken van Morelli dus ook erg plezierig zijn voor haar gekrenkte eergevoel. Dit blijkt echter makkelijker gezegd dan gedaan wanneer duidelijk wordt dat de situatie rondom Morelli heel anders in elkaar zit dan Stephanie denkt...

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om One for the Money aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
van
Ik wist niet wat ik precies moest verwachten van deze film maar ik vond het zeker de moeite waard om hem te kijken!

Reviews

Raimondo
Een boeiende film van begin tot einde.
De film blijft spannend en is niet voorspelbaar.
Het knappe van deze film is dat er niet te veel actie en geweld etc. in voorkomt, precies goed.
Leuke geluidseffecten en goed camerawerk.
De film is geschikt voor lekker met zijn tweeën op de bank hangen of om samen met de hele familie te bekijken.
Samantha
Zeeeer vermakelijk!
Joeri
Heerlijke no-nonsense komedie! Als je zin hebt om even lekker relaxed achterover te leunen en te genieten van een eenvoudige lekkere komedie, dan kun je deze met een gerust hart huren. Pak 'n colaatje, 'n biertje en/of een bakje chips, sit back en laat de zomer maar herfst zijn.
Anoniem
Ik wist niet zo goed wat ik van de film moest verwachten maar hij was zeker niet onaardig.
Leuke komedie en Katherine Heighl kijkt goed weg, Leuk!
Harry
Een mooie vrouw die een koele premiejager wordt is altijd aantrekkelijk om naar te kijken en zo ook in dit geval. Leuk verhaal, luchtig gespeeld, inderdaad humor erin, zeker met de rol van oma en altijd maar weer een happy end. Het tikje rommantiek aan het einde is zeker ook voor vrouwelijke kijkers interessant. Kijken dus!
Ro
Leuke film, goed in elkaar gezet met grappige momenten. Zeker de moeite waard om te kijken!
Anoniem
Ik heb deze film met een goede lach gekeken. Het is een erg leuke en verfrissende film, waarin actie en comedy worden gecombineerd. Kathrine Heigl speelt met veel plezier de rol van Stephanie Plum. Wegens geldnood gaat Stephanie als premiejager werken. Onervaren, maar vastberaden en op geheel eigen wijze gaat ze een man opsproren die verdacht wordt van moord. Maar de hoge premie voor het opbrengen van de man blijkt niet haar enige reden te zijn om hem te vinden.....
gerline
Een leuke ontspannende komedie en actiefilm. Een vrouw die steeds verder in het verleden duikt en het publiek ook meetrekt in het verhaal. Een vrouw die steeds meer gevaar aangaat en dat met een prachtige glimlach doet. Ik vond het plot niet erg overtuigend en nogal vaag, maar de hoofdspelers zijn een plezier om naar te kijken. Het is het totaal plaatje wat je boeit en daarom deze film met een glimlach bekijkt. Ik geef de film daarom een 7.
Annemiek
Grappige film. Niet heel spectaculair, maar prima vermaak.
jessica
Superleuke film. Een komedie, maar toch met actie. Super acteerwerk van beide hoofdrolspelers.
Een vrouw die premiejager wordt, en zich steeds dieper in de nesten werkt. Gelukkig een mooie man in de film om haar te helpen en te redden. Er zitten veel leuke stukken in de film en ik geef de film een 8.
Linda
Een superkomedie. Leuk dat de chick hier een keer de tough guy speelt. Lijkt op een andere film, alleen zijn de rollen omgedraaid. Ze heeft de hoofdrol goed gespeeld. Staat haar goed dat bruine haar. Deze film is een leuke aanrader voor de meiden die actie-komedie willen waar de vrouw actie verricht. Ik zal de film waarschijnlijk nog wel een paar keer willen zien. De actie ziet er goed uit en er speelt en lekkere vent in mee. Topfilm!!!
loading