Sherlock Holmes 2 Gratis Special (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Sherlock Holmes and Dr. Watson: Robert Downey Jr. en Jude Law onthullen de geweldige chemie die...
Sherlock Holmes 2 Gratis Special

Sherlock Holmes 2 Gratis Special

Gratis Actie Avontuur Misdaad
Taal: Engels Jaar: 2011 Duur: 17 min

Sherlock Holmes and Dr. Watson: Robert Downey Jr. en Jude Law onthullen de geweldige chemie die zij onderling hebben zowel op de set als off-set. Holmes Without Borders: Downey, Law en de rest van de cast ontsnappen aan het grensgebied van het Victoriaanse Londen. Ze gaan verder op avontuur naar Parijs, Duitsland en nog veel verder. Moriarty's Master Plan Unleashed: Sherlock Holmes heeft eindelijk zijn gelijke gevonden in de duivelse Professor Moriarity. Jaris Harris gaat hand in hand met Robert Downey Jr.een strijd aan om intellentie om te bewijzen wie de meester is van de "Game of Shadows".

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Sherlock Holmes 2 Gratis Special aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
joan
Hartstikke leuk. In deze special is te zien hoe het op de set van de film aan toe gaat en vooral hoeveel lol Jude Law en Robert Downey met elkaar hebben. Ik heb de film al gezien, zeker een aanrader.

Reviews

Pierre
Ik had Sherlock Holmes 1 al gezien en was daardoor zeer benieuwd naar deel 2. Fijn om bij meJane.com de kans te hebben de special gratis te kunnen bekijken. Ik ga de hele film nu zeker huren.
Merijn
Film met weinig echt mysterie. Meer een droge actiefilm en eigenlijk niet echt wat ik er van verwacht had. De trage cameratechnieken voor de acties zijn regelmatig vervelend en saai. De grapjes flauw. Al met al een matige film die ik niet snel meer zal kijken. Het heeft me niet uitgenodigd om deel I te gaan bekijken.
Anoniem
Heerlijke, typische Guy Ritchie film met veel special effects, mooie gevechten, gelikte fotografie, en heel coole good en bad guys. De bijzondere gaven van Sherlock Holmes ('his powers of deduction') worden verbeeld als een soort toekomstvoorspellende ESP en Dr. Watson is veel meer dan in de boeken een capabele sidekick in plaats van degene door wiens ogen we het verhaal meemaken, maar dat neemt niet weg dat het allemaal hoogst vermakelijke en plezierig kijkt.
Richard
Ik vond het een erg mooie film. Stijl, humor en verrassing.
Rens
'Sherlock Holmes' is een prachtige film. 'Sherlock Holmes: A Game Of Shadows' is daar een prachtig vervolg op. Maar tijdens het kijken van die film let je niet op alle fijne details. Die details zie je terug in 'Sherlock Holmes 2 Gratis Special'. Het prachtig verzonnen verhaal, terugkomend in een schaakspel. En hoe alle steden zijn gefilmd en veranderd. De chemie tussen de acteurs. Deze special is absoluut het kijken waard. En dan is ie ook nog eens gratis! Het is wel aangeraden om voor het kijken van deze special, wel eerst 'Sherlock Holmes: A Game Of Shadows' te zien.
loading