Zombibi (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Amsterdam West wordt na het neerstorten van een meteoriet ontruimd. Iedereen lijkt op de hoogte te zijn van de epidemie......
Zombibi

Zombibi

Komedie Horror
Taal: Nederlands Jaar: 2012 Duur: 1 u 22 min

Amsterdam West wordt na het neerstorten van een meteoriet ontruimd. Iedereen lijkt op de hoogte te zijn van de epidemie... op twee bendes na. De twee groepen zijn geboren vijanden van elkaar, maar zien zich genoodzaakt hun krachten te bundelen als ze aangevallen worden door hun vroegere bekenden. Deze blijken veranderd te zijn in zombie.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Zombibi aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Anoniem
Supeeer

Reviews

Anoniem
In het begin was een beetje onduidelijk, maar daarna was hij wel lachen en het zag er allemaal echt uit
Anoniem
Het is een echte komediefilm. Het acteerwerk is niet heel goed maar het is wel een erg grappige film voor jong en oud.
Anoniem
Vond het geen horror, eerder een komedie. Maar wel een leuke film voor tussendoor. Zeker voor een Nederlandse film.
Anoniem
Het lijkt wel een beetje op New Kids inderdaad...
Anoniem
Ondanks het feit dat ik normaal gesproken niet zo'n fan ben van Nederlandse films, toch maar besloten om een gokje te wagen met deze Zombibi. Over het algemeen ben ik van mening dat er van een zombiefilm geen komedie gemaakt mag worden. Ik heb ontzettend veel zombiefilms gezien (en daar zaten heel veel slechte(re) tussen). Qua acteerwerk en special effects moet je van deze film natuurlijk niet teveel verwachten. Desondanks hebben we ons wel redelijk vermaakt met Zombibi. Wat mij betreft krijgt deze (kinder)zombiefilm een vette 6 voor de moeite.
Anoniem
De film begint een beetje rommelig. Later veel leuke en lachmomenten. Naarmate het einde in zicht komt wordt de film weer rommelig. En.......het einde is erg open! Vooral dat laatste erg jammer.
Nicole
Gigi Ravelli (Bekend als Lorena uit GTST) zet in deze film een ruige rol neer als politieagente. Zombibi is een beetje een komische en beschaafdere versie van New Kids, het verhaal (Omschrijving) komt een beetje op het zelfde neer als New kids Nitro. In het begin van de film heb ik wel even een aantal keren flink gelachen maar naarmate de film vorderde vond ik hem minder en saaier worden. Op zich is het een Nederlandse horrorfilm met nuchtere humor. Eerlijk gezegd had ik me er wel meer van voorgesteld, hij was wel leuk maar voor mij niet leuk en goed genoeg. Vond hem matig, maar dat is natuurlijk mijn persoonlijke mening! Wat ik wel erg komisch verzonnen vond is dat er een aantal bekende personen een gastrol hadden, zoals b.v. Ben Saunders! Iemand die van dit soort genre houdt zal er zeker geen spijt van krijgen om hem te kijken??
eelco
Deze film heeft echt klasse. Ik heb hem met mijn broertje gekeken die normaal altijd bang is van dit soort films maar ook hij vond deze film keigaaf! Ik ga hem zeker nog een keer kijken. De personen komen ook heel gaaf uit acties. Wow wat een classe heeft deze film!
loading