From Prada to Nada (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Twee verwende Latina zusjes moeten hun mooie leventje vaarwel zeggen wanneer hun rijke vader plotseling...
From Prada to Nada

From Prada to Nada

Komedie Romantische Komedie
Taal: Engels Jaar: 2011 Duur: 1 u 42 min

Twee verwende Latina zusjes moeten hun mooie leventje vaarwel zeggen wanneer hun rijke vader plotseling overlijdt en ze geen cent meer hebben. Noodgedwongen moeten ze intrekken bij hun tante die ze al in geen tijden meer gezien hebben, en die bovendien in de achterbuurten van East Los Angeles woont...

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om From Prada to Nada aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
superrrrr

Reviews

Anoniem
Hartstikke leuke film, ook zie je de weerszijde van geld. En dat geld niet altijd je geluk hoeft te geven, maar dat het de liefde is die je geluk toebrengt. Er zit dus ook een wijze les in de film. Het is een feel good film, het kijkt goed weg, veel humor, echt een aanrader voor een vrijdagavond.
Anoniem
Leuke film waarin de wereld van Beverly Hills en Mexicaanse-Amerikanen op een verrassende manier bij elkaar wordt gebracht. Echt een romantische feelgoodmovie! Een aanrader dus!
Anoniem
Hele leuke meidenfilm, kijkt goed weg. Leuk en spannend verhaal. Echt een mooie film.
Anoniem
Geen hele spannende of mooie film, maar gewoon zo'n film die lekker wegkijkt en waar je niet constant je aandacht bij hoeft te houden. Lekker romantisch met een happy end! Je moet wel echt naar een simpele film op zoek zijn maar in dat geval is het wel een aanrader..
jessica
Het is een lekkere wegkijkfilm, typische meidenfilm. Het verhaal is niet echt origineel, maar dat maakt het niet minder leuk. De twee meiden in de film doen het erg leuk, maar ook de overige acteurs doen het goed. Het is een romantische komedie die je lekker meeneemt in het verhaal. Ik geef de film een 7
Anoniem
Het is een leuke film, maar wel een beetje voorspelbaar. From Prada to Nada heeft een beetje iets weg van de film Material Girls.
Sandra
Het eerste half uur is een beetje saai maar daarna vond ik het een erg leuke film met goeie acteurs. Een mooi verhaal, leuke muziek, romantisch en veel grappige stukjes!! Misschien voor sommige mensen een goeie les dat geld hebben en houden niet vanzelfsprekend is, hahaha. Kortom, een echte aanrader!!
Priscilla
Leuke film! Een echte meidenfilm.
Anoniem
Het is een onderhoudende film die in het begin wat erg oppervlakkig lijkt, maar later komen de personages veel beter uit de verf. De muziek voegt veel toe, zoals vaak in films. Achteraf hebben we de soundtrack nog een keertje beluisterd. Verder zit er redelijk veel humor en emotie in het verhaal, wat het kijken leuk maakt.
Relinde
Ondanks dat deze film in een categorie valt die ik zelf normaal niet zo waardeer, vooral het lijntje 'shopaholic moet opeens leren hoe het is om in een ghetto te leven' is niet echt mijn ding, vond ik deze film mooi uitgevoerd. Ik heb genoten van het spel van Camilla Belle (de brunette), al vond ik haar fysiek misschien iets te mooi voor de rol van de eeuwige maagd. De film is prima qua shots en regie en er zit lekker veel vaart in de montage. Fijne film om niet teveel bij na te hoeven denken.
Maaike
Samen met mijn 12 jarige dochter gekeken en hij was heel erg leuk. Er zit veel humor en we vonden het jammer dat hij was afgelopen.
loading