K-19: the Widowmaker online kijken / downloaden: De Koude Oorlog is op zijn hoogtepunt en Rusland lanceert zijn nucleaire paradepaardje: de K-19. Gezagvoerder op de onderzeeŽer is de onwrikbare Alexei Vostrikov. Behalve de kapitein bevindt zich ook de geliefde officier Mikhail Polenin aan boord van het vaartuig. Polenin en Vostrikov zijn als water en vuur maar delen dezelfde onvoorwaardelijke vaderlandsliefde. Als de K-19 koers zet naar de Amerikaanse wateren wordt een schokkende ontdekking gedaan: een lek in de nucleaire reactor van de onderzeeŽer. Zowel de raketten als de bemanningsleden lopen gevaar. - K-19: the Widowmaker
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
K-19: the Widowmaker
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

K-19: the Widowmaker

De Koude Oorlog is op zijn hoogtepunt en Rusland lanceert zijn nucleaire paradepaardje: de K-19. Gezagvoerder op de onderzeeŽer is de onwrikbare Alexei Vostrikov. Behalve de kapitein bevindt zich ook de geliefde officier Mikhail Polenin aan boord van het vaartuig. Polenin en Vostrikov zijn als water en vuur maar delen dezelfde onvoorwaardelijke vaderlandsliefde. Als de K-19 koers zet naar de Amerikaanse wateren wordt een schokkende ontdekking gedaan: een lek in de nucleaire reactor van de onderzeeŽer. Zowel de raketten als de bemanningsleden lopen gevaar.
Waardering:
Acteurs: Liam Neeson, Harrison Ford, Joss Ackland
Categorie: Thriller
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!