Acceptable Loss online kijken / downloaden: Libby is de topadviseur van de ambitieuze politica Rachel Burke. Burke sleurt Libby steeds verder mee in haar meedogenloze strijd naar de macht. Wanneer Libby verantwoordelijk wordt gehouden voor een militair ingrijpen, met honderdduizenden doden tot gevolg, dient ze haar ontslag in. Maar voor iemand die zoveel intieme informatie heeft over een hooggeplaatst persoon staat ontslag nemen gelijk aan haar eigen doodvonnis tekenen. Terwijl Burke haar opmars doorzet naar het allerhoogste ambt, moet Libby vechten voor haar leven tegen zowel wraakzuchtige nabestaanden als de huurmoordenaars van de Amerikaanse regering. - Acceptable Loss
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
Acceptable Loss
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Acceptable Loss

Libby is de topadviseur van de ambitieuze politica Rachel Burke. Burke sleurt Libby steeds verder mee in haar meedogenloze strijd naar de macht. Wanneer Libby verantwoordelijk wordt gehouden voor een militair ingrijpen, met honderdduizenden doden tot gevolg, dient ze haar ontslag in. Maar voor iemand die zoveel intieme informatie heeft over een hooggeplaatst persoon staat ontslag nemen gelijk aan haar eigen doodvonnis tekenen. Terwijl Burke haar opmars doorzet naar het allerhoogste ambt, moet Libby vechten voor haar leven tegen zowel wraakzuchtige nabestaanden als de huurmoordenaars van de Amerikaanse regering.
Waardering:
Acteurs: Jamie Lee Curtis, Tika Sumpter, Ben Tavassoli
Categorie: Thriller
Drama
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!