Mortal Engines (2018) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Duizenden jaren nadat onze beschaving verwoest is door een catastrofale gebeurtenis, heeft de mensheid zich op een...
Mortal Engines

Mortal Engines

Actie Sciencefiction 6.53
Ondertiteling:Nederlands Taal:Engels Geluid:5.1 Jaar:2018 Beeldformaat:16:9 Speelduur:2 uur en 3 minuten

Duizenden jaren nadat onze beschaving verwoest is door een catastrofale gebeurtenis, heeft de mensheid zich op een opmerkelijke manier aan de extreme omstandigheden aangepast. De mensen wonen in kolossale steden, die op rupsbanden over de aarde rollen. De bewoners van de grote steden vallen de kleinere steden aan om te plunderen en aan brandstof te komen. Tom Natsworth moet vechten om te overleven nadat hij de gevaarlijke Hester Shaw ontmoet. Twee tegenpolen worden door het toeval bondgenoten en samen proberen ze de toekomst te veranderen en te zorgen voor minder onrecht.

Huurprijs: €2,99 of 6 Moviepoints     Huurperiode: 2 dagen

Deze film komt ook voor in

Reviews (2)

6.53/10.0
6
mario
02-08-2019
Meh, Breinloos CGI geflits. Alsof men Mad max gekruist heeft met Star Wars. Alleen was het nageslacht meer Plan 9 from outer space op een VEEL te groot budget. Ik heb wel de moeite gedaan om de film uit te kijken en de enige verrassing was het doemsdag wapen zelf. Nooit gedacht het monster uit de LHC dat effect kon hebben. Mijn advies, wacht tot deze film een tijd in roulatie is en minder dan de volle pot kost.
9
Nicole
04-05-2019
Mortal Engines is een post-apocalyptische avonturenfilm uit 2018, naar aanleiding van het novel Mortal Engines.. Het script en de (technische) productie werd mede gedaan door Peter Jackson regisseur van Lord of the ring en Hobbit trilogie. Dit zie je heel goed in deze film terug, want de visuele en special effecten zijn geweldig. Verrassende film, leuke verhaallijn en genoeg actie. Deze film heeft wel indruk op mij gemaakt. Wat mij aan betreft is deze film zeker een aanrader.
loading