Rampant online kijken / downloaden: Als Prins Ganglim erachter komt dat zijn moederland op de rand van de afgrond staat, keert hij terug naar Joseon. De boeren lijken er geÔnfecteerd te zijn door een mysterieus virus en hij wordt gedwongen zijn eigen burgers te vermoorden. Hij sluit zich onvrijwillig aan bij Baron Park en zijn mannen, die eropuit zijn om alle demonen uit te roeien voordat ze het Koninklijk paleis bereiken. Intussen heeft de minister van oorlogszaken zijn zinnen gezet op de troon en gebruikt hij zijn invloed om steun te krijgen om de koning van de troon te stoten. Het virus werkt in zijn voordeel en creŽert chaos in het paleis. - Rampant
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Rampant

Als Prins Ganglim erachter komt dat zijn moederland op de rand van de afgrond staat, keert hij terug naar Joseon. De boeren lijken er geÔnfecteerd te zijn door een mysterieus virus en hij wordt gedwongen zijn eigen burgers te vermoorden. Hij sluit zich onvrijwillig aan bij Baron Park en zijn mannen, die eropuit zijn om alle demonen uit te roeien voordat ze het Koninklijk paleis bereiken. Intussen heeft de minister van oorlogszaken zijn zinnen gezet op de troon en gebruikt hij zijn invloed om steun te krijgen om de koning van de troon te stoten. Het virus werkt in zijn voordeel en creŽert chaos in het paleis.
Waardering:
Acteurs: Dong-gun Jang, Hyun Bin, Tae-woo Kim
Categorie: Actie
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!